Saygı değer okuyucularım.

Bir zihniyetin Dinimiz, Kitabımız, Peygamberimiz, Müslümanlar, kılık kıyafet, kurum kuruluşlar ile bitmez tükenmez nefret ve kin dolu sözleri artık tahammül sınırlarını zorlar hale geldi. Kendilerinin provokatör oldukları bilinmese, aynıyla cevap verilme seviyesizliğine düşülecek.

Seçimler yaklaştığı için böyle sözler söylenirmiş. Laf mı bu?

Seçimler var diye söv, geçim diye söv, düğün dernek içip içip içip söv, efkarlan söv, moral bozuk diye söv. Olur mu?

Olmaz. Bunun saygı, inanç ve kanaat hürriyetine aykırı olduğu herkesçe bilinir. Öyleyse?

Öyleyse bu bilerek ve isteyerek yapılan çirkin bir fiil ve davranıştır.

Çocukluğumdan beri bu tür söz ve davranışları duyarım, görürüm. Isparta İmam-Hatip Okulu 2. Sınıftayım. Okulun bodrum katı yemekhane ve yatakhane. Sabah erkenden bir hareketlilik oldu. Dışarı çıktık. Bir de ne görelim? Ağaçların bellerine raptiye ile yapıştırılmış kartonlar. Bu kartonlarda; ' Çöl bedevisine hayır. Çöl kanununa hayır…' yazılı idi. Okul bitince 19 Mayıs Spor Akademisine kaydolmaya gittim. Sırada beklerken 4-5 kişi geldi ve hangi okul mezunu olduğumu sordular. İmam-Hatip deyice; ' kemiklerini kırdırmadan git buradan…' dediler ve ben o okula kayıt yaptıramadım. Aradan yine bir 5-6 sene geçti. Rahmetli Müftümle, bir ramazan günü Manisa Saruhanlı İstasyon camiine varırken; önümüzden gelen gurup hocalar geliyor sigara yakalım…' diyerek sataştılar

Aradan yıllar geçti başörtüsü meselesi hortladı. Zavallı kızlarımızı; Üniversite kapılarından giremeyip, hüngür hüngür ağlattılar. Kur'an Kurslarına giriş yaşı ve İmam-Hatip Okulu öğrencilerinin istikbali üzerinde oynadılar.

Şimdide aynı çirkin laflara maruz kalınıyor. ' Dindar bayanlar aydın değilmiş. Varoşlarda, kırsal kesim insanlarıymış. Bu kadar camiye, büyük büyük camilere ne gerek varmış. Küçük küçük çocuklar dini bilgilerle karanlık dünyalara itiliyormuş. Diyanet İşleri Başkanlığı kapatılacakmış…' daha neler neler.

Şimdi bunlar 'düşünce ve kanaati açıklama hürriyeti' mi? Çağdaş yaşam mı? Aydın insan, entelektüel insan sözü mü? Hadi oradan.

Biz bunları, Peygamber efendimize ve diğer peygamberlerimize ve onlara inananlara yapılan saldırılardan biliyoruz. Onlar yerlerinden yurtlarından edilmişlerdi. Peygamberimiz ve ashabı hicret ettirilmişti. Onun için bu ümmet böyle yaftalamalara antrenmanlıdır. Hatırlıyor musunuz? Rahmetli Demirel 'Suudi Arabistan' a gidin' demişti.

Bu vatanı müstemlekeciler kurtarmadı. Dini ve imanı kuvvetli bütün Müslümanlar kurtardı. Bunun için Didarlar ve Müslümanlar hor görülemez. Onlar vatanı ve Bayrağı satmaz.

Satanları, bölenleri, bölük pörçük edenleri çok iyi biliriz.

Bu Vatan'ı Vatan yapanları, Bayrağı yere düşürmeyenleri rahmetle anıyorum. Mevcudu koruyup geliştirenlerden Allah razı olsun.

'Hak geldi Batıl Zail Oldu…'(İsra: 81)

Sağlıcakla kalın.