Millet metro yapar bu fide dağıtır

Vizyon aslanım vizyon yoksa kapasite oto, çöpe sarılır ilçe ilçe gezer ben geldim der hadi alın fidelerinizi oyu bana verin der.

Buna da vizyon sanan Aydın köylüsü, vatandaşı 30 Mart cumartesi günü seçimden bir gün önce "Sıla"konseri ile uyutulur. 

Dün ki yazımda demiştim ya Söke otogarı hizmette değil iken bile vatandaşı Duman konseri ile kakalamış olması ner verirse onu yiyen Aydınlı cumartesi Sıla konserine pazartesi ise yasalarda zorunlu olduğu halde internet sitesinde su fiyatlarını acıklamayarak faturayı önünüze koyacağını unutmayın ey Aydın'lı vatandaş.

Yazın susuzluk çektiğini de hatırlamayan vatandaş doğru ya dün akşam ne yediğini unutan Aydın 'lı vatandaş.

Vizyonu çok yüksek olduğundan harcadığı CHP'li il ve ilçe başkanlarını mı ararsın
Merkez'de mesut Özakcan, Mehmet Fatih Atay'ı harcayıp herkes kötü ben iyi vizyona sahip kişinin şimdi yeni Truva atı eski baro başkanı.

Kanalizasyon da çalıştırıp özel ve güzel işleri için Gürdal'ı 
 
Mahkemelik olduğu koca itfaiye adamından alacağı ceza ile başkanlığı düşme potasına girince en büyük itfaiyeci makamını iade edip yaş haddinden sonra kadrolu Özel  isleri için danışmanı yaptığı istediği ile istediği gibi oynayan bir Selçuk üniversitesi iki yıllık makine resim kontrüksiyon mezunu ile mahvolmuş bir Aydın.

Medyanın %90'nına sahip bu yetmediği gibi günümüzün popüler teknolojisi Instagram.

 Haber sitelerini son iki ayda satın alarak algı ve reklam peşinde yine sizi öpmeye,sevmeye talip.

Son iki ay içinde aynı köylüye beş defa makarna  vs dağıtan    zihniyet (İnsanın aynası işidir, lâfa bakılmaz; bir kişinin aklının seviyesi, yaptığı işte görünür.) geçmişte ne yapmış ki gelecekde ne yapacak diye Büyükköy Aydın yeter artık UYAN!

GELECEĞİN İCİN ÇOCUKLARIN İÇİN UYAN!

Gidiyorsun, gideceksin , korkunun ecele faydası yok sen artık bir ölüsün beynimizde,zihnimizde...