"Sandığa giderken bunu asla unutmayınız.."

Bir seçim daha geçecek, vatandaşın yanında yine Özlem Çerçioğlu kalacak..

Aydın'da her seçim dönemi birileri çıkar meydana vatandaşı hatırlar. 2019 yerel seçimlerinden sonra görünmez olanlar şimdi çıkıp piyasada algı yaratmaya çalışıyorlar.

Yıllardır şahit olurum; her hafta Salı günü Efeler'de pazar kurulur. Her Salı günü Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından sabahın erken saatlerinde yerini alan esnafa ve pazara gelen vatandaşlara çorba dağıtılır. Üstelik bu gelenek sadece salı pazarı yada Efeler sınırları içerisinde kalmayarak, bir çok ilçede bir çok pazar yerinde uygulanır.

Özlem Çerçioğlu'nun Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmete geçirdiği projeler üzerinden propaganda yada siyasi bir malzeme üretildiğini de bugüne kadar görmedim.

Ancak bilmenizi isterim ki pandeminin yaralarını devlet saramazken, şuanda köşe yazımı paylaştığım Efeler Haber'de çalıştığım dönemlerde bize ulaşan bir çok yardıma muhtaç vatandaş, haber yapma gereksinimine bile gerek kalmadan Büyükşehir Bürokratları ve çalışanları sayesinde hizmete ulaştı.

Devletin kurumlarına müracaat eden vatandaşlar, devletten bir cevap dahi alamazken, PTT üzerinden başvurulan ama asla elimize ulaşmayan maskelerin dağıtılamadığı dönemde bile yanımızda Aydın Büyükşehir Belediyesi vardı.

İnsanlar ile yüz yüze çalışmaya devam eden esnafımız, markete maskesiz giremeyen insanlarımız eczanelerde maske bulamazken Özlem Çerçioğlu'nun önderliğinde Aydın Büyükşehir Belediyesinin ürettiği maskeler vatandaşın tek tek kapısına kadar götürülerek dağıtıldı.

Tıpki ormanlarımızı kül eden Yangınları yaşarken, binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz Büyük Depremleri yaşarken halkı kendi derdi ile baş başa bırakan AKP hükumeti Pandemi döneminde de çaresiz bırakmıştı halkını.

Yangınlar'da Antalya, Muğla gibi bir çok ilde tüm gücüyle çalışan, Deprem bölgesine mobil aş evi kurarak, arama kurtarma çalışmalarına katkıda bulunarak insanların yaralarını sarmaya çalışan ve pandemi de tüm gücü ile insanların sağlığı için gece gündüz çalışan bir Aydın Büyükşehir Belediyesi dönemi geçirdik.

Ramazan ayında her yıl kurulan iftar çadırları üzerinden yada Özlem Çerçioğlu'nun yıllardır vatandaşa verdiği hizmetler üzerinden sanki Aydın Büyükşehir Belediyesi yalnızca seçim zamanı çalışıyor gibi algı yapmaya çalışanları gözlemledim.

Fakat bu algı çalışmalarınızın hiç bir karşılığı olmayacaktır. Çünkü vatandaş Tekstil Park ile, Mimar Sinan Parkı ile, Ege Et ile ve daha bir çok gerçekleştirilen hizmet ve projeler ile sizin bu algı oyununuzu görüyor. Yıllardır gördükleri hizmet ve Özlem Çerçioğlu tatafından gerçekleştirilen yatırımlara şahit oluyorlar.

Özlem Çerçioğlu başkanlığında Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet ve projelerini gerçekleştirmek üzere mesai harcarken sizler; PTT binasını yıktınız, Huzurevi binasını yıktınız, Emniyet Müdürlüğünü yıktınız.

Hepsinin yerinde moloz yığını kaldı. Valilik Binası ve Adliye Binasını 20 kişi sallasak yıkılacak şekilde, onları da unutmadık. Bir de okul binaları da çürük çıktı. Adliye binası yapıyoruz dediniz, bitmek bilmedi. Şehir hastanesi daha açılmamışken, beğendiniz mi diye sormuştu Genel Başkanınız..

Bugüne kadar siz yattınız, Özlem Çerçioğlu liderliğinde Aydın Büyükşehir Belediyesi çalıştı. Sizler seçimden sonra hep kayboldunuz, Özlem Çerçioğlu Aydın halkı ile vatandaş ile birlikte el ele çalışmaya devam etti.

İşin özü şu kıymetli okurum; Bir seçim daha geçecek, yine yeniden Özlem Çerçioğlu sizlerin yanında olacak ve olmaya da devam edecek. 

Sandığa giderken bunu asla unutmayınız..