Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup'ta şampiyonluk adaylarından Aydın Büyükşehir Belediyespor'da ligin ikinci haftasında Çine Madranspor deplasmanında alınan 1-1 beraberliğin ardından, şok bir gelişme yaşandı.

Mavi-beyazlı takımın başında 1. Amatör Küme şampiyonluğu, BAL'a çıkarma başarısı yakalayan ve üç yıldır takımı çalıştıran Antrenör Mustafa Ünlü Çine Madranspor maçı sonrası yönetim ile görüşerek görevi bıraktı. Konu ile ilgili açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş, 'Hocamız ile karşılıklı olarak görüşerek takımda bir kan değişikliğinin yaşanmasının takımımıza katkısı olacağı kanaatine vardık. Bu noktada hocamız Mustafa Ünlü takımımızın önünü açmak adına görevden affını istemiştir. Mustfa Ünlü bizim için her zaman hocamız olduğu kadar değer verdiğimiz bir kardeşimiz olmuştur. Bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar diliyorum. Yeni hocamız belli olana kadar yardımcı antrenörümüz Recep Seçkin takımımızı çalıştıracaktır' dedi.

Nazilli kışa hazırlanıyor Nazilli kışa hazırlanıyor

YENİ HOCA BU HAFTA BELLİ OLACAK

Ünlü ile BAL'da çıktığı iki karşılaşmada mavi-beyazlılar ilk maçında evinde Muğlaspor ve ikinci maçında deplasmanda Çine Madranspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan topladı. Ligin üçüncü haftasında Kemalpaşaspor'u evinde ağırlayacak olan mavi-beyazlılarda yeni teknik adam bu hafta içinde belli olacağı bildirildi.