6.6 şiddetinde Ege Denizi'nde gerçekleşen demprem sonrasında 18 enkazda arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı. 100 üzerinde vatandaşın enkaz altından kurtarıldığı ve 700 üzerinde yaralının bulunduğu İzmir'de depremin yaraları gün ortasına çıkmaya devam ederken, Başkan Çerçioğlu ve beraberindeki heyet deprem bölgesinde değerlendirmelerde bulundu.

Aydın'ın da bir çok bölgesinde hissedilen ve Aydın'da 54 yaralının bulunduğu ve pek çok binada hasarın yer aldığı ilçelerde geceyi sokaklarda geçiren vatandaşları ziyaret eden Başkan Çerçioğlu'nun emriyle sabaha kadar çorba ikramlarında bulunarak, ayrıca vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtılmıştı.

BAŞKAN MARAŞ, FAALİYET İLLERİNE GÖRE MART AYI İHRACATINI DEĞERLENDİRDİ BAŞKAN MARAŞ, FAALİYET İLLERİNE GÖRE MART AYI İHRACATINI DEĞERLENDİRDİ



Başkan Özlem Çerçioğlu önderliğinde gereken herşey yapılmaya devam ediyor. Başta Aydın itfaiyesi olmak üzere belediyenin tüm gücünü seferber eden Başkan Çerçioğlu İzmir'de Halk TV'ye verdiği demeçte durumu değerlendirdi, depremde hayatını kaybedenlere baş sağlığı diledi.