AK Parti Aydın İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatı katıldı.
Bayrama erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, bütün partililerin bayramını tebrik etti.
'YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'
Aydın’ın önümüzdeki dönemlerde bölgenin sağlık üstü olmaya aday olacağını ifade eden Milletvekili Savaş, “Yıllarca hasretle beklediğimiz otoyolu açtık. Adliye sarayının ihalesi yapıldı. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte İl Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla yerel yönetimin ve şehrimizin ihtiyacı olan yatırımların takipçisi olmaya devam edeceğiz. İlimizin hak ettiği yatırımlarla buluşması adına hep birlikte elbirliğiyle ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ramazan ayının son günlerine yaklaştıklarını belirten Milletvekili Seda Sarıbaş, Ramazan boyunca iftar ve sahur programlarına katılarak vatandaşlara Cumhurbaşkanın selamını ileten teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
‘SAHADA ÖZ GÜVENİMİZİ TAZELEDİK’
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Ramazan ayında büyük gücünü gösterdiğini belirten Milletvekili Sarıbaş, “17 ilçemizde her akşam iftar programı düzenlendi. Her bir vatandaşımız Cumhurbaşkanımıza ve Başkan Çerçioğlu’na dua ettiğine şahit olduk. Bu hizmeti verdiği için kendisine teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizinle beraber güç kattık. Öz güvenimizi sahada tazeledik. “ dedi.

550 BİN VATANDAŞA İFTAR VERİLDİ
Programda konuşan Milletvekili Ömer Özmen, Ramazan ayının bereketli geçtiğini belirterek, “550 bin vatandaşımız iftar sofralarında buluştu. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz güzel hizmetler verdi, Özlem başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Çerçioğlu, herkesin bayramını kutladı. AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, partililerin bayramını kutladı.




