Geçtiğimiz hafta İncirliova Belediyespor'u 3-1'lik skorla mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen lider Aydınspor galibiyeti yemekte kutladı. Siyah-beyazlı takıma galibiyet yemeği veren Efeler esnaflarından Tarkan Murat 20 adet Aydınspor forması satın alarak kulübe destek oldu.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Aydınspor ligin yedinci haftasında evinde İncirliova Belediyespor'u 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetle puanını 16'ya yükselterek liderliğini sürdüren siyah-beyazlılara maç sonunda Efeler'de ziyafet verildi. Maç sonunda Tarihi Lider Pide Salonu sahibi Tarkan Murat, siyah-beyazlı takımı galibiyet yemeğinde ağırladı. Yemeğe Aydınspor Başkanı Yunus Ertan, İkinci Başkan Uğur İşitman, Antrenör Recep Özçelik ve futbolcular katıldı.

ESNAFLARA DESTEK ÇAĞRISI

Siyah-beyazlı yönetimin 'Efsane Taraftara Efsane'nin Forması Yakışır' sloganıyla başlattığı taraftar forması satışlarına 20 adet alarak da ayrıca destek veren Esnaf Tarkan Murat, 'Biz esnaflar olarak Aydınspor'un daima yanındayız. Aydınspor amatör ligleri hak etmiyor ve tekrardan profesyonel liglere geri dönmeli. Bu düşünce ile biz de bir kıvılcım yakmak için Aydınspor'a hem galibiyet yemeği vermek istedik hem de kulübümüzün efsane formasını alarak kulübümüze destek olduk. Tüm esnaflarımızın Aydınspor'a destek olmaya davet ediyorum' dedi.

Süper Kupa maçı yarım kaldı! Süper Kupa maçı yarım kaldı!

ERTAN: SÜPER LİG'E BİLE ÇIKARIRIZ

Kulübüne verdiği desteklerden dolayı Tarkan Murat'a teşekkür eden Başkan Ertan, 'Şampiyonluk yolunda namağlup emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimiz bu takımı önce Bölgesel Amatör Lig'e ardından, 3. Lig'e çıkartmak. Bu hedeflerimizde herkesin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var. Herkes taşın altına elini koyarak, biz bu takımı 3. Lig'e değil, Süper Lig'e bile çıkarırız' diye konuştu.