Büyük beğeni toplayan rüyasında Aydınspor'un 'Fisko Semavi' lakaplı amigosu merhum Semavi Cantürk'ün isminin verildiği bir spor tesisinin açılışını gören Ünal rüyasını şu sözlerle paylaştı:

'AYDINSPOR SEMAVİ CANTÜRK TESİSLERİ açılış konuşması yapıyorum. Rahmetli SEMAVİ babayı ve vefat eden tüm Aydınsporluları rahmetle anıyorum, yıllarca özlem ile hasret ile beklediğimiz tesislerimize kavuşuyoruz,

Satışı ve deviri yasaklanmış sadece Aydınspor kulübüne ait olan 75.000 m2 arsamızda bulunan Tesisimizin içerisinde a takım ve alt yapı olmak üzere 2 adet 50 şer odalı sporcu binası, 2 adet Çim, 2 adet suni çim antrenman sahanı, 4 adet halı saha ve Cafeterya , 3 adet tenis kortu, 1 adet kapalı olimpik yüzme havuz , 5.000 kişi kapasiteli kapalıspor salonumuz ilelebet AYDINSPOR umuza hayırlı uğurlu olsun, dedim ve telefon çaldı uyandım, meğer rüyaymış. #VİCDANSIZAYDINSPOR.' Aydınspor taraftarları ise genel olarak, Ünal'a 'Elbet bir gün hayaller gerçek olur' yorumları attı.

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer: "Çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz" Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer: "Çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz"