ORGE Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Geçgel ile bir araya gelen Milletvekili Savaş'a ziyarette AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ile kadın kolları ile gençlik kolları temsilcileri eşlik etti.
Başkan Geçgel ile 15 bin metrekarelik alana sahip fabrikayı gezen ve sohbet eden Milletvekili Savaş fabrika çalışanları ile selamlaşarak işlerinde kolaylıklar diledi. Misafirperverliğinden dolayı Geçgel'e teşekkür eden Savaş, 'AK Parti Aydın Teşkilatı olarak Aydın halkımıza istidam kapısı açan fabrikalarımıza da ziyaret ediyoruz. ORGE Yapı Tasarım, mobilya sektöründe Türkiye'ye açılan kapısı. ORGE Yapı Tasarım'a hayırlı işler ve bereketli kazançlar diliyorum' dedi.
MİLLETVEKİLİ SAVAŞ´TAN MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN GÖZ BEBEĞİ ORGE´YE ZİYARET
AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Türkiye ve Aydın’ın mobilya sektöründe mutfak, kapı ve banyo imalatında önde gelen kuruluşlarından olan ORGE Yapı Tasarım fabrikasını ziyaret etti.
Muhabir: Efeler Haber
Yorumlar