Cemal Yıldırım   
AYDIN (İHA) - Geçtiğimiz ay Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın talimatları ile yapımına başlanarak 1 ayda tamamlanan ve faaliyete geçen Mersinbelen 112 Acil Sağlık İstasyonu binası Mazon bölgesindeki vakalara daha hızlı müdahale ihtiyacını karşılayacak ve İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda hizmet verecek. 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonun Mazon bölgesine hayırlı olmasını dileyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı Belediyesi olarak sağlık alanında da önemli yatırımları hayata geçirdiklerini dile getirerek, “Söz Verdik, her zamanki gibi sözümüzü tuttuk. Mersinbelen Mahallemizde yapımı tamamlanan 112 Acil Servis İstasyonumuzu tamamladık ve hizmete girdi. Mersinbelen Mahallemizde ihtiyaç duyulan ve yapımına başladığımız 112 Acil Servis binasını vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda 1 ay gibi kısa sürede bitirdik. 112 Acil Servis binamız ile birlikte 112 Ambulansları 7/24 Mazon bölgemizin hizmetinde olacak” dedi. 

Elektronik sigara yüzünden ciğeri söndü Elektronik sigara yüzünden ciğeri söndü

A W168420 03A W168420 04A W168420 06A W168420 05
 
Koçarlı’da sağlık alanında gelinen noktaya da değinen Başkan Kaplan; "Düne kadar ambulansı bile bulunmayan bir ilçeden, özel istasyonların yapıldığı bir ilçeye ulaşıldı. Koçarlı Belediyesi olarak birçok sağlık projelerine imza atarken, sağlık yatırımlarımız ile de ilçemize hizmet vermeye devam ediyoruz. Olmaz denilen Koçarlı Devlet Hastanemizin yapımına da önümüzdeki aylarda başlayacağız. 122 Acil Sağlık İstasyon binamızın Mersinbelen Mahallemize ve Mazon bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Koçarlı'ya her şey yakışır. Çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 
 
Başkan Kaplan ayrıca Koçarlı’ya desteklerinden dolayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Partili milletvekillerine şahsı ve ilçe adına teşekkür etti.