10 Mart 2020 de bu sayfalardan anlatmışız Ak Parti de neler oluyor diye başlarken…

Ankara aradığı Ömer'i buldu…Zaten vardı..6 yıldır…

Herşey malum olduğu üzere; 'Apartmanda değişen bir şey yok' anlayacağınız.

Dolayısıyla Genel merkez için, aramak zahmetine katlanarak risk almaya gerek kalmadı.

' İl başkanının dediği olur', dedik ve oldu…

Teşkilatlar ve partiye yakın kaynaklar, değişir ümidi beslese de, ilçe başkanlarının çoğunun yerinde kalışı, açıklamalarda görülen rahatlık, gitmeyeceğinin sinyallerini veriyordu.

Milletvekilleri bu süreçte nerede duruyor? Diye merak edenler, açıklamaları takip etti. Ser verdiler sır vermediler. En sonunda görünen o ki Ankara; 'Siz bu işe karışmayın' dedi. Yüklerini sırtlarından aldı. Böylece adayın vebali hiç kimsenin üzerine kalmadı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının önüne koyduğu dosyayı inceledi ve son kararını verdi. Yola devam. Aydın için hayırlı olsun.

Seçim öncesinde adayımız kim olursa olsun, Ankara aday belirledikten sonra teşkilatçı olanın hesabı kitabı olmaz. Vaktiyle içimize sinmeyen kimlere oy vermedik ki? Şimdi başka partilere giden, milletine kurşun sıkanlarla oturup kalktığı sabit olanlar; bakan oldular, vekil oldular neler olmadılar ki…hala kriptolar, hala hesap dönecek hesabı yapıp, dile getirmekten korkmayanlar….

Kulisler kulisler…Şimdi merakla listeyi bekliyoruz. Aydın'ı temsil eden herkesin kendine ait bir isim bulabildiği bir liste beklentimiz var.

Gelelim Kongre hazırlıklarına…!

İl Başkanımız bugün tüm üyelere davet mesajı gönderdi..Bizzat Cumhurbaşkanımızın görüntülü bağlanacağı bu şölen kaçmaz. Herkesi biz de bir daha bu satırlardan 7. Olağan kongremize davet etmiş olalım ( 18 Ocak 2020 – Kapalı Spor Salonu ).

Yalnız görülen o ki birileri rahat durmayacak, değişmeli beklentisi su yüzüne çıkmalı, kral çıplak görmüyor musunuz diyecek 2. Bir liste hazırlığı var. Basına bu konuda açıklama yapan. Tanju Karaçancı baskılara rağmen aday olmaktan vazgeçecek gibi görünmüyor.

Atama geleneği doğal rekabet ortamlarını değiştirdi. Sandalyeler havada uçmasın, aman gerginlik olmasın derken, birden fazla alternatife kimsenin tahammülü yok. Demokratik bir ortamda bir şölen havasında Ak Partiye yakışır bir kongre olmasını istiyoruz.

Aydında rakiplerimiz sadece muhalefet partileri değildir.

İdealleri olanlarla menfaatleri olanlar birbirine karışmasın yeter, yapacak daha çok işimiz var… Ak Parti sadece bu ülkenin değil, Müslüman coğrafyanın hadimidir.