Son haftalarda futbol hakemlerine çirkin saldırı ile gündemden düşmeyen Kuşadası Trabzon Gençlik yeni bir olaya daha imza attı. Bu kez iki oyuncu, yan hakeme yumruk ve tekme atarak saldırdı ve darp etti.

Koçarlı küçük erkekler futsal müsabakasının birincisi belli oldu Koçarlı küçük erkekler futsal müsabakasının birincisi belli oldu

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Gün geçmiyor ki Kuşadası Trabzon Gençlik kavgalarla anılmasın. Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Kuşadası Trabzon Gençlik evinde Ersa Sigorta Acarlarspor'u ağırladı. Kuşadası TFF Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Deniz Karadeniz, Cem Arif Candan ve Mutlu Uyar hakem üçlüsü yönetti.

Maçın 31. dakikada Ersa Sigorta Acarlarspor'un 2-0 öndeyken, Kuşadası Trabzonlu futbolcu Polat Özsel bir pozisyonda faul bekledi. Yan hakem Cem Arif Candan da pozisyonu faul olarak değerlendirmedi ve buna istinaden bayrağını kaldırmadı. Bunun üzerine yan hakeme küfreden Polat Özsel kırmızı kart gördü. Kırmızı kartı görünce bu kez yan hakeme tekme ve yumruk atarak saldıran Polat Özsel'in çirkin saldırına takım arkadaşı Aycan Güven de dahil oldu.

Bu olaylar üzerine, hakem Deniz Karadeniz ve yardımcıları soyunma odasına girerek maçı tatil etti. Yan hakem Cem Arif Candan kendisini darp eden iki oyuncudan da şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.