İYİ Parti Efeler Belediye Meclis Üyesi İlhan Adıyaman, Efeler ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı.

İYİ Parti'de önümüzdeki aylarda yapılacak il ve ilçe kongreleri için adaylar belli olmaya başladı. İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı Fatih Arslan'ın tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından, başkanlık için adaylığını açıklaya ilk isim İlhan Adıyaman oldu. İYİ Parti Efeler İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın açıklaması ile adaylığını açıklayan Adıyaman, İYİ Parti'nin kuruluş sürecine değindi. Partinin kuruluşundan bu güne güzel işlere imza attıklarını kaydeden Adıyaman '2018 genel seçimlerinde Aydın il özelinde yüzde 15 oy oranı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne İYİ Parti Aydın Milletvekili olarak gönderdik. Geçtiğimiz Mart ayında yapılan yerel seçimlerde de kendim de dahil olmak üzere 6 partilimizi meclis üyesi olarak Efeler Belediyesi meclisine kazandırdık' dedi.

İYİ Parti Efeler İlçe Teşkilatı'nın kurucu üyelerinden olduğunu kaydeden Adıyaman, 'Teşkilatın çeşitli kademelerinde görev aldım. Meclis üyeliği adaylığıma kadar Parti İçi Eğitim ve Ar-Ge'den Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüm. Ardından partililerimizin ve ittifak partisi CHP'li seçmenlerin de desteği ile partim adına Efeler Belediye Meclis Üyeliği nasip oldu. Mecliste Ulaşım ve Turizm Komisyonu'nda görevim var. Ayrıca Jeoloji Mühendisi olmam sebebiyle meclis tarafından seçilip, eski adı Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği yeni adı ise Enerji Kentleri Birliği'nde meclis adına çalışmalar yürütüyorum. Ayrıca Aydın Jeoloji Mühendisleri Odası yönetimindeyim. Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği'nin de başkanlığını yürütüyorum. Aydın için sivil toplum kuruluşlarının önemini biliyor ve mümkün olduğunca katkı sağlamak için de çaba içerisindeyim' diye konuştu.

Başkan Adayı Adıyaman, partinin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm herkese teşekkür ederek, 'Değerli partililerimizin şu ana kadar yaptıkları çalışmalara katkı koyabilmek adına Allah nasip ederse onlardan teslim alacağım bu görev bayrağını daha da yukarılara çıkarabilmek adına, partimi her platforma en iyi şekilde temsil edebilmek adına İYİ Parti Efeler İlçe Başkanlığı'na adayım. Ülkem için, Aydın için, partim için hayırlı işler yapmayı, hayırlı işlerde yer almayı Allah nasip etsin' ifadelerini kullanarak başkanlık adaylığını açıkladı.

İYİ Parti'nin Efeler İlçe Başkanlığı'na ilk olarak adaylığını açıklayan Adıyaman, 'Başka başkan adaylarının çıkması durumunda el ele kol kola seçime girip, seçim sonucunda da 'partimiz için hayırlısı neyse o oldu' diyerek el sıkışır görevimizi yapmaya devam ederiz. Bize ve partimize yakışan budur' ifadelerini kullandı.

Üniversiteli gençler iftarda bir araya geldi Üniversiteli gençler iftarda bir araya geldi

Adıyaman'ı adaylık açıklamasında İYİ Partili belediye meclis üyeleri ve partililer de yalnız bırakmadı.