Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi'nin ikinci haftasında oynayacağı Aydın Büyükşehir Belediyespor maçı için Aydın'a geldi. Aydın'ın en prestijli otellerinden 84 odalı ve 168 yataklı Aymira Hotel ve Spa'yı tercih eden Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Efeler'de kampa girdi. Aymira Hotel ve Spa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurahim Tikbaş, sarı kırmızılı takım ile yakından ilgilendi.

Denizlerde av yasağı başladı Denizlerde av yasağı başladı

Bu tür kulüpleri Aydın'da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını kaydeden Tikbaş, 'Profesyonel ekibimiz ve hizmet kalitemizle tüm spor branşlarının vazgeçilmez adresi konumundayız. Futbolda Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3.Lig, Bölgesel Amatör Lig, amatör ve tüm spor branşlarındaki kafileleri ağırlıyoruz. 84 odalı ve 168 yataklı otelimizde hamam spa merkezi, sauna, yüzme havuzu, konferans ve toplantı salonu ile misafirlerimizi en iyi şekilde konuk ediyoruz. Tecrübeli ve güler yüzlü personelimizle adeta beş yıldızlı otel konforunda hizmet vererek yerli ve yabancı misafirlerimizden tam puan alıyoruz.Bugün de Aymira Hotel ve Spa olarak Sultanlar Liginin güçlü takımlarından Galatasaray HDI Sigorta'yı ağırlamaktan gurur duyduk. Bizleri tercih eden bu güzide kulüplerimize ve yöneticilerine teşekkür ediyorum' dedi.
Öte yandan, Galatasaray HDI Sigorta, Efeler'deki Mimar Sinan Spor Salonu'nda Aydın Büyükşehir Belediyespor ile ligdeki ikinci hafta maçını oynayıp İstanbul'a döndü.