Demokrat Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut, Seçmene Seslenerek “Aydınlıyı Hizmetsizliğe Mahkum Edenleri Siz de Sandıkta Mahkum Edin!   Aydınlı Seçmen 22 Yıldır Yağmurdan Kaçarken Malesef  Doluya Tutuldu.. “ dedi .

Aziz Aydınlılar, Değerli Hemşehrilerim!    

Bu meydan 15 yıldır yerelde iktidar olan CHP’nin bir çok mitinglerine tanık oldu. 22 yıldır da hükümetteki AKP’nin nice mitinglerine tanık oldu. Fakat Aydın hep yerinde saydı! Aydınlı Hep umutla gelişmeyi ekmeğinin büyümesini  bekledi.   

Sayın Cumhurbaşkanı bugün burada Aydın’a yaptıkları hizmetlerden bahsederek yerelde de iktidar talebinde bulunacak. Bu Aydın’a ve Aydınlı’ya büyük haksızlık! Çünkü 22 yıl önceki Aydın ile şimdiki Aydın arasında bir değişim, gelişim yok! Tabi ki koskoca 22 yılda bazı projeler yapmış olabilirsiniz; fakat Aydın’da yaşayanlar her gün bir gerçekle karşı karşıya: Aydın’da değişen bir şey yok!  Üzülerek ifade ediyorum.  “Sayın Cumhurbaşkanı 22 yıldır  Aydınlı yerelde Ona iktidar vermediği için Hemşehrilerimi cezalandırıyor! 

Aziz Aydınlılar, Değerli Hemşehrilerim!  


Sayın Cumhurbaşkanına soruyorum: Devletin tüm imkanlarını Kayseri’ye, Denizli’ye, Gaziantep’e, Trabzon’a, Rize’ye, Bursa’ya akıtıyorsunuz. Fakat konu Aydın olunca; başka bir Erdoğan oluyorsunuz! Bir taraftan da Adnan Menderes’in Siyasi Mirasından yararlanıyorsunuz..Öte Yandan Menderes’in Memleketinde Tesis Hizmet Yatırım İnsan Etkinleştirmiyorsunuz..Nerde Aydının Adliye Sarayı ,Stadyumu ,Hızlı Treni ,Havalimanı,Kültür sarayı ,Fuar ve Kongre Merkezleri.?!Turizm Kenti Aydında 22Yıldır Turizm Neden Dört Mevsimine Kavuşamadı?

Üzülerek ifade ediyorum. Bu 22 Yılda Aydın SosyoEkonomik Gelişmişlik Endekslerinde Nereden Nereye Geldi?
Seçmen “Sayın Cumhurbaşkanı 22 yıldır Aydın’ı ona yerelde iktidar verilmediği için cezalandırıyor! Türkiye’de yerelde kendi iktidarında olan şehirlere tüm imkanları akıtıyor! Oysa herkesin Cumhurbaşkanıysa her yere eşit davranacaktı! Yapmadı!”diyor.

Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutuldu Aydınlı 

Ak Partiden hizmet almadığını düşünen Aydınlılar umut olarak CHP’ye yöneldiler. Bu sefer de bir başka talihsizlik yaşandı.AKP yağmurundan kurtulmak isteyenler; AK Parti ile yağmurda ıslanmak istemeyenler; yağmurdan kaçarken doluya tutulan gibi 15 yıldır Özlem ÇERÇİOĞLU’nun hizmetsizlik dolusuna yakalandı... Bu 15 yılda kaç insan, kaç tesis, kaç hizmet Aydınımızda etkinleşti?
Eskişrhir’de de bir CHPli vardı bu yıllar içinde Sayın Yılmaz Büyükerşen Hoca Belediyeciliğin Sicilini Yazdı Bozkırın Ortasındaki Eskişehir’i bir Avrupa Kenti Yaptı..

Aydınlı  kibir yağmuruna ve reklam dolusuna mahkum ediliyor. 

Aziz Aydınlı hemşehrilerim,
SİZ MAHKUM DEĞİLSİNİZ; ÖZGÜRSÜNÜZ! 
22 yıldır sizi genel iktidarın hizmetlerinden mahrum edenleri, 15 yıldır yerelde reklam ve kibir yağmuruna mahkum edenleri siz de 31 Mart günü vereceğiniz oylarla sandıkta mahkum edin. !!!

Demokrat Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak sizlere "DURDURUN BUNLARI; DÜŞÜN PEŞİMİZE!" diyorum.

Aydında YORULAN ÇEKİLSİN, AYDIN YENİLENSİN! diyorum, 
Aydın PARTİZAN DEĞİLDİR; DEMOKRATTIR!diyorum..dedi!

Editör: Doğukan Alkan