Didim’deki kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi Didim’deki kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Aydınspor tribünlerinin sevilen ismi 'Asko Semavi' lakaplı amigo Semavi Cantürk, 22 Ocak 2015 yılında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 15 gün akciğerlerinin su toplamasından dolayı Aydın Devlet Hastanesi Dahiliye Yoğun Bakım Servisinde tedavi gören Cantürk, maalesef hayata tutunamamış ve 57 yaşında hayata gözlerini yummuştu.
Her yıl olduğu gibi ölüm yıl dönümünde yüzlerce Aydınsporlu ve onu sevenleri 22 Ocak'ta kendisini anmaya devam ederken, Aydınspor Kulübü'nden de Semavi için duygusal bir paylaşım yapıldı.
Aydınspor sayfasından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

'Aydınspor uğruna 8 sene askerlik yaptım, yine olsa yine yaparım demişti Fisko Semavi. Dört yapraklı yonca dilinden düşmedi hiçbir zaman. Aydınspor'u anlattı hep gençlere, şanlı tarihinden bahsetti. Menemen'de küme düşerken de Fenerbahçe'ye 6 atarken de hep oradaydı. Rahat uyu Semavi Baba, sene sonu hep beraber Fi Fisko çekeceğiz, sende orada olacaksın, biliyoruz.
#FiskoSemavi #Kalbimizdesin'

'Bugün 7 yıl olmuş Efsane Fisko!
Biliyoruz senin gibi gelmedi , gelmeyecek. Ama Aydınspor hep dediğin gibi Yaşayacak… Ruhuna El-Fatiha #SemaviCantürk #GözleriMaviAdıSemavi'