Süper Kupa maçı yarım kaldı! Süper Kupa maçı yarım kaldı!

Aydınspor yönetimi, Ersa Sigorta Acarlarspor ile evinde oynadıkları ilk karşılaşma öncesi, kurban keserek siyah beyazlı teknik heyet ve futbolcuların alınlarına kurbanın kanını sürdü.

Aydın Süper Amatör Lig 1. Grup lideri Aydınspor, ligin ikinci haftasında evinde oynadığı ilk karşılaşmada Ersa Sigorta Acarlarspor'u 3-0 yenerek 2'de 2 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Maç öncesi siyah-beyazlı yönetim, teknik heyet ve futbolcular için Adnan Menderes Stadı'nda kurban kesti. Duaların edildiği kurban kesiminde Aydınspor Başkanı Yunus Ertan ve kulüp yöneticileri, Antrenör Recep Özçelik, yardımcıları Taner Otlak, Sergen Taşdemir, kaleci antrenörü Önder Tuna ve futbolcuların alınlarına kurbanın kanını sürdü.

ERTAN'DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Kurban kesimi sonrası açıklama yapan Başkan Ertan, 'Sahamızdaki ilk maç öncesi sakatsız, kazasız ve belasız bir sezon geçirmek adına kan akıttık. Kurbanımızın iyiliklere ve hayırlara vesile olmasını diliyoruz. İç sahadaki ilk maçımızda bizleri yalnız bırakmayan Aydın halkı ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Hep birlikte şampiyonluk hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz' dedi.