Savaş’tan çiftçilere ve üreticilere müjde! Savaş’tan çiftçilere ve üreticilere müjde!

Bu dönem memleketi Karpuzlu’da CHP’den kontenjan meclis üyesi adayı olmasıyla büyük ses getiren Aydın Marangozlar Odası önceki dönem Başkanı Süleyman Algün, 45 yıllık mesleki ve 25 yıllık yöneticilik tecrübesini doğup büyüdüğü Karpuzlu esnaf ve sanatkarları için kullanmak istediğini belirterek seçmenin oyuna talip olduğunu belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Tuğrul Ozan ile birlikte açıklama yapan Algün şunları söyledi: 

“Değerli Karpuzlu esnaf ve sanatkarlarımız; 45 yıllık mesleki ve 25 yıllık yöneticilik tecrübemi doğup büyüdüğüm Karpuzlu esnaf ve sanatkarları için kullanmak istiyorum. 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde sizlerin oyuna talibiz. Özlem Çerçioğlu, Tuğrul Ozan başkanımızla birlikte Karpuzlu ilçemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda bizlere vereceğiniz destek ile Karpuzlu esnaf ve sanatkarlarına çok güzel hizmet etme imkanımız olacaktır. Karpuzlu oda başkanları, sivil toplum örgütleri ve halkımız ile beraber aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Sorun nerede nasıl ve kim çözecek ise çözecek gücümüz ve tecrübemiz var. Yeter ki bize bu görevi verin. Karpuzlu'yu il, bölge ve ülke gündemine taşıyarak sorunları el ele çözeceğiz.”

Aydinli Eski Oda Baskani Yerel Secimlerde Iddiali Aydinli Taninmis Isim Secmenden Destek Istedi 455636 32C788C4Cb5740E993076B787Cedc385