Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarının Yenipazar’da kurulan semt pazarını ziyareti sırasında bir grup genç, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan lehine slogan attı.

Ziyaretin ardından konuya ilişkin yazılı bir basın açıklaması yapan Yenipazar AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Ayas, CHP’li belediye başkanlarının Yenipazar’da boy göstermesini doğru bulmadıklarını ifade etti.

Kasten öldürme suçundan aranan şahıs Sultanhisar’da yakalandı
Kasten öldürme suçundan aranan şahıs Sultanhisar’da yakalandı
İçeriği Görüntüle

Açıklamasında Yenipazar’ın seçilmiş belediye başkanının Malik Ercan, Aydın’ın Büyükşehir Belediye Başkanının da Özlem Çerçioğlu olduğunu hatırlatan Ayas, "Hal böyleyken, başka şehirlerin belediye başkanlarının Yenipazar’a gelip şov yapmaya kalkışması, kendi şehirlerindeki sorunları bırakıp burada boy göstermesi doğru değildir. Herkes kendi görev alanında işine bakmalı, hizmetini kendi halkına götürmelidir" dedi.

Ayas, Yenipazar için hizmet üretmek isteyen tek ismin Malik Ercan olduğunu vurgulayarak, "Aydın için de Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’dur. Onların dışında kimsenin Yenipazar üzerinden siyaset yapmasına, milletimizi oyalamasına gerek yoktur. AK Gençlik olarak biz, boş tartışmalara değil; hizmete, esere ve milletimizin taleplerine odaklanmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA