31 Mart 2019 öncesi sırf koltuğu kapmak ve Nazilli'nin rantına ortak olmak adına çıktığınız yolda hiç birinizin maalesef ki bu halk için çözüm yaratabilecek projeleri yoktu. İnsanlara seçim öncesi aş, iş ve emek sözleri verdiniz.


Ama siz kimsiniz ki? Aş, İş, Emek hakkında bilginiz olsun sizin kıbleniz bile belli değil. Bir gecede parti değiştiren çakma ruhlarını ve rol yaptıkları ideolojilerini bir gecede satanlar, halka umut olamazlardı ki. Bu da geçen 20 aylık süreçte herkesin açıkça gördüğü bir durum oldu. Belediyenin avukatı varken dışardan sırf İYİ Parti İlçe Başkana maddi destek olmak için, kendisinden hizmet aldınız ve bunun karşılığında 28.000 TL zimmet çıktığını öğrendik. İddialara göre, Sayıştay denetçisinin bu kişinin girdiği dava listelerini sorduğunda, onu bile açıklayamadınız. Belediye Hukuk Bürosu savunma gönderdi ama nafile. Toplam gelen cezayı yazmıyorum ki insanlar sizin düştüğünüz acı durumu öğrenmesin. Belediyeyi 'Ali Babanın Çiftliğine' çevirdiniz. Hele birde SUGARMAN gerçeği var... Kendisi hakkında birçok iddia ortaya atıldı, kendisi yalnız bırakıldı ve kimse sahip çıkmadı. Zavallı arkadaşın maalesef bir duruşu bile olmadığı için hala ortalarda etkisiz eleman olmasına rağmen 'Ben ölmedim, Ben etkiliyim, Ben partinin neferiyim' imajıyla top oynamaya çalışıyor. Ama maalesef hem etkisiz eleman, hem de gereksiz bir elemansın. Sadece fotoğraflarda poz gösterebilirsin, çünkü görevin belli…
Hele ki tam bir umut taciri olan Bay Mutlu'dan da söz etmemek olmaz. Bir Nazillispor taraftar grubu liderini Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Biriminde işe alacağım diye söz vermiş. Hem de kendisi konuyu açıp, bu genç arkadaşın umutlarını çalalı da 1 yılı geçmiş. Yakışmıyor bu tarz umutla, işle, aşla oynamak. Yapamayacağınız sözleri vermeyin ki insanların umudu kırılmasın, küsmesin…


Siz ancak İnci Yapı'dan belediye olarak kazancımız var diyorsunuz. Oradan daire yada dükkan alanların yapmak istedikleri değişiklikleri kime, kimlere, kim tarafından yönlendirilerek birilerine kazanç aktarımı sağlanmaktadır bunun hesabını verin. Hem bu firmayı arpalık görüyorsunuz, hem de bu projenin Nazilli için önemini anlatıyorsunuz. Siz kimi kandırıyorsunuz. Bu firmanın içine kimleri entegre ettiyseniz, kimlerin rant elde etmesini sağladıysanız, sizlerde en az onlar kadar suçlusunuz, bunu unutmayın. Bu talana, bu yalana izin vermeyin.


Hele ki 21 Ağustos 2019 yılında savcılığa vereceğiz dediğiniz bir gazeteciye neden 15 aydır hem Belediyeden hem İnci Yapı'dan reklam bütçesi ayırarak ödeme yapılmaya devam edilmiştir bunu sorgulamak lazım. Basın sorumlunuz tarafından adı sanı bile duyulmamış internet sitelerine reklamlar paslanmış, bu paralar size babanızdan kalmadı ki 'Har vurup harman savurdunuz'. Hele ki son duyumlarıma göre, bu savcılığa vereceğim dediğiniz gazeteci, sizin yeni koordinatör arkadaşı arayıp ödeme yapılmasını isterken koskoca Nazilli Belediye Başkanı için hangi kötü sözleri söyledi? Koordinatör arkadaş ise 'sen benim başkanıma hakaret edemezsin' deyip telefonu kapatıp belediyeye geldiğinde bu kişinin bu aramayı Sökeli şahsın yanında yaptığını öğrenmesiyle, bu saçmalığın hesabını 5. Katta Sökeli'ye sorduğunu biliyoruz. Ben burada koordinatör arkadaşı, yaptığı davranışından dolayı tebrik ederim. Kendisi ile hiç karşılaşmadık bile. O yapması gerekeni yapmış. Makamı ve başındaki amirini korumuştur, ya öteki?


İktidara gelirken onlarcasının Umutlarını çaldınız. Kimine iş vadettiniz, kimine yol, kimine sağlıklı bir Nazilli. Kimine de Ticaret. Hangisini becerebildiniz. Hani deveye sormuşlar ya boynun neden eğri diye.. O da nerem Doğru ki demiş. Sizin işinizde aynı böyle.. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Ast üst ilişkisi yok olmuş.


Hani ayıp olacak ama söylemeden de geçemeyeceğim.
Mahalle yanıyor siz hala boya güzelleri gibi Saçınızı tarıyorsunuz.. Ama bizde size o zaman deriz ki;
Bizde her Kel kafaya göre Şimşir tarak var.. Çal çal oyna misali maşallah Nazilli Belediyesinde, her koltukta bir Başkan.
Her Başkan ayrı Ahkam kesiyor.
O zaman Kürşat'a ne gerek var…
Öyle değil mi?