Yeni bir yüz yeni bir dinamizm gerekli Nazilli'ye belediye başkanlıkları meslek değildir halka hizmet makamlarıdır.

Babalarının çiftliği hiç değildir . NAZİLLİ 'CARPEDİEMİ yaşıyor, Millet ittifakı sayesinde. Gelecekte ne yapacaklarını bile bilmiyorlar...

Gelelim ex başkan ve şimdikine Birisi iki dönem yaptı, Yeter dedi halk diğeri daha yeni geldi ama belediye oldu HABABAM SINIFI kim kimle ne yapar ne eder belli değil kuralsızlık diz boyu imarda kafalarına göre düzenlemeler meclis üyesi iki vatandaş birden kat zengini oldular. Biri Lokantacı mesleği #yemek diğeri #inşaat o da malumu seviyor. Ayrıca belediyeyi bir böcek olarak algılayın kendinizi ve öyle bakın o binanın içine Kurumda o onun ardından öteki onun ardından konuşan bir belediye hiç bir kimse sorumluluğu üstüne almıyor herkes birbirine atıyor.

31 Mart secimlerinden sonra sanırım #paraşütsüz #atlayan #tek #belediye #NAZİLLİBELEDİYESİ oldu. #AliÇankır il yönetimini oluştururken ben müteahhit ve mühendis kimseyi yönetime almadım dedi ama bizde eskisi gibi rant meraklısı müteahhit ve mühendis var #akceli işler lan oğlum #halkınPARALARI üzerinden para kazanmayı bırakın sende başkan buna izin verme.

Bana kalsa belediye başkanlığı ve millet vekilliğine avukat ve muteahit mühendis kontenjanı konulmalıdır.