İlçe BAŞ kanı...
Evet Sen artık İl düzeyinde bir ilçenin BAŞ'ıydın.Tabi geldiğin yerde bir ilçeydi belki ama oranın nüfus azlığı ve yerleşim bölgesinin küçüklüğü ile şu an görev yaptığın Nazillime asla benzemezdi. Seni o koltuğa getirip oturtmak isteyenlerin ve bunu başaranların senden çok şey bekliyor olmaları gayet doğaldı.

Bir önceki ilçe başkanının çıtayı çok yükseltmiş olması ve şimdiki belediye başkanının ilmek ilmek ördüğü gecelerine güzdüzlerine katıp yeni olmasına rağmen siyasi arenada Kimlik kazandırdıkları partilerini daha yukarılara taşıman geniş karınlı uyumlu insancıl olup Parti'ni Daha İYİ yapmanı umut ediyorlardı..

İlk günlerdeki tavır davranış ve yönetim biçimindeki olumsuzlukları kendi Parti'nin içinde görenler, rahatsız olanlar oldu. Ancak onlar 'Belki' biz yanılıyoruzdur diye sustular.
Olumsuzluklarını Sineye çektiler. Ancak sen onları YANILTMADIN, haklı çıkardın.

Oturduğun temsil ettiğin koltuk sana yakışmadı bir beden bol geldi sen o koltuğu dolduramadın. Bunu da en son yaşadığınız kendi partililerinle kimsesiz hayvanların beslenme programında ki tavrın Partililerin üzerinde kurduğun baskıyla Çocuklar gibi yaptığın olumsuz hareketlerle ortaya koydun.

Mehmet EREN pırıl pırıl bir genç arkadaştı. Ki ona eski ilçe başkanından hiç bir davet bile gelmemişken o çalışkan genç cebinden 'YEM' alarak o sosyal faaliyetlere katılmıştı.

Peki sen naptın o genç idealist, kibar, çalışkan, samimi, sevecen genci arayıp sen beni ve yönetimimi küçük düşürdün. Durmuş KURAL ve ekibiyle hareket ederek bunun düzeltilmesinin de tek yolu istifa etmendir diyerek istifasını istemek de ne demek sayın ilçe başkanı, sen idareci olman gerekirken hiç bir şeyi idare edemiyorsun, aksine parti içinde MOBİNG uzmanı olup çıktın.

Bu kindarlık ve nefret emin ol herkese en çokta senin partine ve o partine gönül veren güzel insanları kırıp küstürüyor. O insanlar Nazilli'de İYİ Partiyi parti yapan cesur yürekli insanlardı. Sen herkesi kırdın ki onlar senin oturduğun koltuğun sağlamlaşması için gece gündüz çalışanlardı.

Bak BAŞ kan bey sen siyasi bir mirasın miras yiyiciliğine soyundun, bunuda önce kendi üyelerinden siyasal arkadaşlarından başladın.. Yazık demiyeceğim..

İyi parti ve Belediye başkanı. Sayın Kürşat Engin Özcan Ektiğini biçiyor demem daha isabetli olur. Ancak il yönetiminizdeki yanlış tutum ve siyasi acemiliği daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanına karşı yaptığın hataları Sayın Kürşat Engin Özcan'ıda ortak etmen hem partine hem Nazillimize sayende çok şey kaybettirdi.

Tabi bu kayıplar senin umurunda değildi olamazdıda çünkü senin stek derdin koltuğunu korumak ve kendi siyasi kadronu oluşturmaktı. Başardınmı, Hayır ! Başarabilir misin, Yine Hayır.
İçinden pazarlıklı egolarıyla hareket eden insanlar asla emellerine ulaşamazlar ve 'totişinin' üstüne oturur kalırlar. Bu dünde böyle oldu bu günde böyle oluyor yarında böyle olacaktır. O yüzden gel partine bir İYİ'lik yap. Bir an önce İlçe BAŞ kanlığını ve Nazilli belediyesindeki görevini bırak. Hem partini rahatlat, hem de Belediye Başkanını rahatlat, hem de daha fazla Millet İttifakı'na da zarar verme. Sende biliyorsun, senden ne köy olur ne de kasaba, hele hele ilçe başkanı ASLA...

Buğday ektim ama para yapmıyor diye Pirinç bekliyorsun boş ver başkan boş ver bırak bir an önce bu işlerinde daha fazla partili arkadaşlarını küstürme. Partininde erimesine müsade etme...

2020 rezil bir yıldı, her kademesiyle 2021 de herşey çok güzel olsun diyorum ve 7 den 77 ye herkesin yeni yılı kutlu olsun...