Atanan rektörü kabul etmeyen ünv kademeleri ve öğrencileri tepkilerini ortaya koyarken herkes yine taraftar yorumları yaptı.

Oysa sadece Boğaziçi değil bir çok üniversiteye atananlar ile ilgili sıkıntı olduğunu hatta iktidar partisi vekilleri ve yöneticileri bile bu kadar da olmaz deyip ' reis atadı söyleyecek söz yok deyip' sinelerine çektikleri bilindiği bir dönemde Boğaziçi Üniversitesi bu konuda yüksek sesle ' bu kadar da olmaz kabul etmiyoruz' diyorlar..

Aslında sessiz çoğunluk içinden helal olsun derken yüksek sesle veya sosyal medyada ' siz devlete ve reisin kararlarına nasıl karşı gelirsiniz, siz terörist misiniz' gibi sözler ve paylaşımlar yapıyorlar..

Ancak; tutuklu olan 2 gencin açıklamaları ' benin annem Ak Parti kadın kolları başkanı, benim babam ülkücü ' sözlerinden sonra İnsanlar daha bir derinden yahu ne oluyor neden bu kadar bir rektörde ısrar ediliyor al bunu bitsin bu mesele demeye başladılar.

Boğaziçi eylemleri aynı şekliyle 5-10 yıl önce olsaydı herkes hükümetin arkasında yer alırdı ama o kadar çok atamada hata ve yanlışlar yapıldı ki bunları gören insanlar diyor ki Boğaziçi eylemlerini yapanlar haklı..

İşte bu sonuca hükümet titizlikle takip etmeli çünkü sessiz çoğunluklar öfkeli ve kırgın..

16 Şehit ve Kongreler!

5-6-7 yıl önce Kanlı hain terör örgütü tarafından kaçırılmış güvenlik güçlerimize bu süre içerisinde nasıl olurda devletimiz bu kahramanları geri getiremez derken şehitlerimizin ebediyete uğurlandığı anda sayın Cumhurbaşkanımızın kongre konuşmaları hiç yakışık almadı ve birde şehit yakınıyla telefon görüşmesi hiç de şık olmayan bir görüntüydü..

Halbuki ki daha 2 hafta önce Korona virüs nedeniyle işyerleri kapalı insanlar ve evde kalıp zor günler geçiren vatandaşlarımız varken böyle bir kongre yapmanın yanlış olduğunu yazmıştım ama duyuramıyoruz..

Şehit ailelerinin yerine kendimizi koyalım!

Ben bir Polis kardeşiyim terörün en azgın dönemlerinde 90'lı yıllarda doğuda görev yaptı 2-3 kez kendim gittim bizzat yerinde gördüm.

O bölgede halk ile terör örgütünü eş anlamda kullanmayın diyelim 30 yıl oldu

Şimdi bir şehit yakını yerine koyalım kendimizi!

Oğlumuz, eşimiz ya da babamız o bölgede ama vatan sevgisinden ama ekmek parası için görev yapıyor ve bir gün kanlı hain örgüt tarafından kaçırılıyor! Günler aylar yıllar geçiyor ama bir türlü o gelmiyor!

Devletin her birimine gidiyorsun, herkesten yardım istiyorsun hatta mektup geliyor senden yardım istiyor ama hiç bir şey yapamıyorsun!

Bu geçen günler ve yıllarda insanların yaşamları çok zor her gün evladı, eşi veya babası ne oldu ne oluyorla yaşamak çok zordur Allah o insanlarımıza kalan ömürlerinde sağlık sıhhat versin..

Ve gün geliyor devletimiz bir operasyon yapıyor sonrası hepimizce malum.. İşte burada boğazım düğümlendi söyleyeceklerimi yazamıyorum...

Hakkınızı helal edin Şehitlerimiz sizleri 5-6-7 yıl boyunca gelip kurtaramadık.

Mekanınız cennet olsun yakınlarınıza Allah sabırlar versin.