Aylardır yazıyoruz anlatmaya çalışıyoruz sonuç; eski hamam eski tas ...

Geçen hafta Nazilli Sümerpark'ta belediye personelleriyle bir işletmeci bir birine giriyor. Hastanelik olanlar var sonuç . Yerel basında haberi bile yok. Ordaki personel dağıtılıyor. Son günlerde yaptıkları uygulamalarla okların üzerlerine çevrildiği çok İYİ arkadaşlar sosyal medyada çok yazan bir CHP'li ağabeyimizi ziyaret ediyorlar ve diyorlarki; 'biz masumuz açıklayacağız.' Bu hafta hafta bitiyor bu iki akıllıdan bir aciklama hala yok. Bu akıllıdan biri eski bir MHP'li meclis üyesinden ona geçen arazide bir Ali Cengiz oyunu oynayarak imar tadilatı yapıyor. Kendine müthiş bir rant sağlayacak projeyi sezeryanla dünyaya getiriyor. Nazilli'nin malı deniz yemeyen domuz misali. Sorsan bunlar doğruluk timsali. Ha bu 'PROJE' olayını çok yakında Nazilli'de patlatacaklar arkadaşlar. Detayı biliyorum ama haber boyutunda onlara sözüm var onlar patlatacaklar bunu.

Birde Nazilli'de trol SUGARMANLAR çoğaldı. Kendilerinde yürek olsa kendi isimleriyle yazarlar yazıları. O yüzden oda onlarda yok TROL'lere sığınıyorlar. Onları anlıyorum çap meslesi, bu oda onlarda olmayınca kendilerine bazen Yavuz Şentürk ve Saldıray Aydoğdu gibi trol hesaplarla klavye kahramanlığı yapıyorlar. Yapsınlar sadece gülüp geçiyorum o ÇAPSIZlara.

Nazilli Belediyesi'de diğer belediyeler gibi yatsın kalksın şu COVİD 19 a dua etsin. Parasız pulsuz iş yapılamadigi için belediyeler 'maske' ve 'sokak yıkama' gibi çalışmalarla geçirip günlerini kurtardılar. Millet ittifakı ile göreve geldiler. Millete söz verdikleri vaatleri projeleri unuttular. Başkanlar günler çok çabuk geçiyor bakmışsınız sandık önünüze konmuş. İşte o zaman çok zalim TERLEYECEKSİNİZ..

Gelelim geçen haftaya. Nazilli CHP ilçe başkanı eski belediye başkanı yeni Aydın MHP İl Başkanı Haluk Alıcık için açtı ağzını yumdu gözünü. Sonra buna muhatap olarak Nazilli MHP ilçe başkanı Hasan Eren yanıt verdi. Bu kendine müstakil malum ilçe başkanına ne CHP il başkanı ne de CHP'li Aydın Büyük Şehir Belediye Başkanı destek verdi . Demek ki söylenenler doğru. Kurultaydan sonra Nazilli'de yeni bir yönetim ve ilçe başkanı olacak. CHP de siyaset çok şeylere gebe.

Nazilli halkı hala bir açıklama bekliyor, Nazilli'nin maskeli süvarilerin den...