Bazende

İnsan dediğin Soyadı gibi olmalı.
KURALlarına kendi siyasi geleceği için öncelik vermemeli.

Vatanının, Halkının, üyesi olduğu Parti'sinin

Geleceğini düşünüp bireysel değil toplumsal Kuralların önemini bilip hareket etmeli..

Bak ilk İYİ Parti ilçe başkanı olduğunda mütevazılığın, candan, samimi tavırların, babacan hareketlerinle beni bile yanına çekmiştin. Ben ve sevgili Savaş Yener, seninle oturduk hatta yeniden aday gösterilmemen olayından sonra dahi sana destek olduk. Fakat yanılmışım ya da o an bu yaklaşımına çok iyi rol yapıp bizi bile yanılttın diyeyim.

Aslında sen egolarını, hırslarını, bencilliğini bu güne kadar içinde saklamış Nazilli Halkını kandırmışsın. Hani beraber yol yürüyüp cefakarca çalışmaların aslında gelecekteki olmak istediğin MİLLETVEKİLİ olma arzun içinmiş.

Bunu da ilk kestiren Sayın Kürşat Engin Özcan olmalı ki;
Senin karşına bugünkü ilçe başkanını çıkarıp seçtirdi.

O günlerde adayım diyerek açıklamalar yaptın ama daha sonra adaylıktan çekildin orda bile dik duramadın başkanlığı geri almak için mücadele bile etmedin.

Soranlara partime zarar vermemek için dedin ama aslında partin umurunda bile değildi.
Senin sadece İl yöneticisi olmak için böyle bir hamle yaptın. Sende biliyorsun ki seçime aday olarak girmen siyasi sonunu kendi elinle hazırlamak olacaktı.

Çünkü;
Ne Nazilli Halkı karşısında,
Ne Millet İttifakı içinde,
Ne de kendi partin ve partililerinin yanında karşılığın yoktu.
İsmin tutulmuyordu.
Taa o günlerdeki ihtirasın azalacağına inadına arttı ve bu günlere geldin.

İl yöneticiliğini kolay basit gördün. Elde ettiğin makamın yetmedi!
Bu günkü İlçe başkanına karşı, ilkeli bir şekilde değil, ilkesiz bir şekilde uslüp kullanıp PARTİNE ZARAR verdiğini Aklının ucuna bile getirmedin ve PARTİ YÖNETİMİNDEN Ayrılan İstifa Eden yol arkadaşlarını istifa etmeleri konusunda gazlayanın da sen olduğu apaçık ortadayken;
İl Başkanın bu istifalar hakkında bu konu ile ilgi seviyen ne diye sorduğunda orda bile kıvırıp o istifa eden genç, çalışkan ve pırıl pırıl gençlere sahip çıkmayıp sattın.

Belki dik durmayı başarabilsen İl başkanın bile sana dik duruşun nedeniyle sahip çıkar bu görevden alma olayını sana yaşatmazdı. Sen ne yaptın?

İstifaların hemen ardından da bu sefer bu kişileri hafızandan sildin.
İl başkanının UYARILARINI Uymayı bırak Ciddiye bile almadan bu günkü İyi parti İlçe başkanının altını oymaya devam ettin.

Evet,

İl yönetimi de İYİ biliyor

Nazilli İYİ PARTİ ilçe Başkanı İlçeyi yönetmekte yetersiz ve zayıf.

Ancak bu İl yönetiminin takip içinde olduğunun göstergesi olduğunu bildiğin için İLÇE YÖNETİMİNİ düşürmek için her türlü hareketi kendi siyasi çıkarların için MÜBAH SAYDIN.

Görevden alındığını dahi ilk önce yalanladın.

Daha büyük görev verecekler diye kandırmaya devam ettin.

sırf bay Kibiri harcamak için, Parmağın olmadığını iddiaa ettiğin, hırsınla yanıp tutuştuğun kullandığın 13 kişiyi yetim bıraktığın yetmedi.

Kendi başına çok güvendiğin dağlarla istifa toplamaya soyundun.

Kapısını çaldığın adamlar il başkanını arayıp hayırdır bu bizim istifamızı neden istiyor deyince tüm foyan ortaya çıktı..

Hani Atalarımızın da dediği gibi

Bir ZIPLADIN

İki ZIPLADIN

Ama Sonunda ZIPLADIĞINLA da kalmayıp

Elde ettiğin siyasi KARİYERİNDEN den de oldun.

Bak;

Görevden alınma olayının normal olduğunu ileriki günlerde yine ŞAHSINA GÖREV VERİLECEĞİNİ Söylüyorsun ama Zor hem de çok ZOR. Çünkü sende

YÖNETMEK

YÖNETİCİ olmak gibi bir MEZİYET yok artık

ŞAPKA Düştü KEL göründü Durmuş KURAL Efendi..

Tabi böylelikle de siyaseti bilmeyişinin,

Siyasi Etiği yok sayışının

MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞIN DA İçi Boş bir BALONA Dönmesine sebep oldu.

Ben Senin yerinde olsam;

Plağı taaa başa koyarım.

Hani o taş plakların verdiği huzur dolu müzik sesi ile geçmişime bir göz atıp fonda bir Zeki Müren yada Müzeyyen Senar'dan bir klasik sanat musikisi eseri tadında geçmişimi gözlerim kapalı dinler ben nerde ne yaptım hatalarım nelerdi diye o iki ustanın huzur veren nağmeleri eşliğinde kendimi sorgulardım.

Particiliği

Siyaseti

Tekrar öğrenmek için Ama

HAKKIYLA öğrenmek için çalışmaya başlardım.

Bir YILDIZ daha kaydı demek isterdim.

Ancak

Kayan bir yıldız değil maalesef.

Ayağının altına SABUN KONMUŞ ve

EGOLARINA yenilmiş kaybeden bir ADAMIN PİKE YAPARAK BİR KAMİKAZE PİLOTU GİBİ BODOSLAMA BİR SİYASİ İNTİHAR KAYIŞINI görüyorum. VE Ben bunu 35 yıllık siyasi birikimimle görüyorum. Siyaset Gökçeada'da askeri gazino idare etmeye asla benzemez Umarım bu yazdıklarım sana düşünmen için bir fırsat olur Durmuş Efendi.

NOT: Bay KİBİR bak seni unutmuş değilim benim yazılarım PARAYLA değil SIRAYLA yazılır. Senin 2014 yerel seçimlerinde Bozdoğan MHP Belediye Başkan Adayı 'İlker Sezai KONAKÇI'ya attığın GOL hala hafızalarımızda tap taze duruyor.Balık hafızasına sahip olmadığım için herşeyi dün gibi hatırlıyorum. Sıra sende hani bir çizgi film dizisi vardı çocukluğumuzda 'VİKİNGLER' Onun bir orjinal şarkısı vardı . 'Haftaya buluşalım haftaya oh oh haftaya buluşalım haftaya şimdilik tüm MAHALLE SAKİNLERİME MUTLU BİR HAFTA DİLİYORUM . SİZLER VAR OLDUGUNUZ SÜRECE konu bulmakta hiç bir sıkıntım olmuyor. Teşekkür ederim sizlere Amatör ve Komik siyasetçi ahalisi..