Geçen hafta kaldığımız yerden devam edelim. Nazilli Sümerpark'ta yaşananlar herkesin malumu. Özellikle orada bulunan bir yerin gizli kapaklı ihalesini yapmaya çalışmak nedir? Kaşla göz arasında birilerine verilmeye çalışılmasının sebebi burayı birilerine söz vermen mi? Sonra birileri sana böyle işler yapılamayacağını hatırlatınca geri vitese geçiyorsun bay Başkan!

Bir Ender Vardar vakası var ki yazmaya utanıyorum. İnsan sağlık sorunları ile uğraşırken görevden alma, yerinde de Nazilli Belediyesinde bolca bulunan bir soy isimden birini getirmek ne kadar etik? Buraya da yazayım filler tepişirken arada ÇİMENLER ezilir haberiniz ola!

31 Mart yerel seçimleri öncesi Nazilli'de çok önceden çekilmiş ve arşivlenmiş olduğu çok belli olan bir video yayınlandı. Haluk Alıcık'a alenen 'kumpas' kurulduğu belli olan o videoyu kendi sitesinin logosu ile yayımlayan briyantinli saçlı, keman kaşlı, dar ve kısa pantolonlu Aydın semalarından Nazilli Belediyesine bu haber karşılığımı kondu? O videonun baş aktörü olarak rol kesen 'hanımefendinin' Nazilli Belediyesi tarafından Büyükşehir'e devredilen otogarda göreve başladığını duymayan kalmadı. Bu konuda bazı yazışmaları da içeren haber yaptı Murat Gürkan. Kimseden tık yok! Siz susunca unutulur mu sanıyorsunuz yapılanlar?

Gazeteciliğin Nazilli'de ne halde olduğunu şöyle anlatayım. Aydın'dan gelen bir iki 'gazetecimsi 'Nazilli'de gazete basmaya başlarlar. Kimin için gazete bastıklarını kendileri ve Nazilli hatta Aydın daha iyi bilir. Gazeteleri de basan kendisini siyasetin AKP tarafında konumlandıran, her fırsatta Yerel Yönetime 'çakan' herkesin bildiği bir arkadaş. Tabi ki ben ona bir şey demem. Çünkü 'siyaset ayrı ' 'ticaret ayrı ' herkes gibi o da işini yapıyor.

Bakın burası çok önemli. Logo yarışmasında kazanan belli oldu. Nazilli belediyesi de bunu davulla zurnayla herkese duyurdu hayırlı olsun. Olsun da… Şöyle bir durum var. Yeni logoyu tasarlayan ve yeni logolu takvimleri basan aynı kişi, ajans! Bu logoyu yapan ajansın sahibi gecenin bir yarısı paraşütçü birliği başkanın eşliğinde bir iki kişi hangi logonun birinci olacağına karar vermek için toplanıp, seçildi denilen logoda karar kılmamışlardır umarım! Kazanan belli de eh biz vatandaşa sorduk bak bunda karar kıldılar. Logo konusunda her şey bu kadar demokratik ve şeffaf!

Son olarak paraşütçü birliği başkanı bakın seçimle geldim diyemiyor daha. Neden biliyor musunuz? Yaptıkları bana göre göstermelik seçimi bile ellerine yüzlerine bulaştırdılar da ondan. Senden sonra seçim yapanlar mazbatalarını aldılar. Sen neden alamadın? Adam bir açar okur tüzükte ne yazıyor diye. E insanlar en zayıf yerlerinden yakalayıp yok işten atarız çocuğunu işten çıkarırız yaparken, uçaktan atladınız şimdi paraşüt arayın bakalım. Bu 'Cumhuriyeti kuran' partinin 40 ilden fazla nüfusa sahip bir ilçesinin siyasi tarihine geçecek bir yüz karasıdır. Sen de bununla yaşayacaksın paraşüt birliğinin başkanı. Unutma!

Herkesin gönlünce yaşayacağı yeni bir yıl dilerim.

Kalın sağlıcakla.