Valla ben herkes gibi ilçe yönetimini oluşturmaya koşuyor diyemeyeceğim. Bence Nazilli CHP son hızla İYİ PARTİYİ daha da büyütüp güçlendirmeye AKP ve MHP'nin de İKTİDARDA kalması için Elinden geleni yapmaya koşuyor..

Arkadaş bunlar neyin kafasını yaşıyorlar ben hala çözemedim. Daha dün Serkan Sevim'i Hayatında görmediği KOLTUĞA oturtanlar, bugün kalkmışlar bu seferde Serkan Sevim seçilemesin diye ALTERNATİF LİSTE hazırlayıp, şu anki Kayyum İlçe başkanı olan SERDAR Başkanı İlçe Başkanı yapmak için uğraşıyorlar.

Bu ne biçim Turşu bu ne biçim Lahana? Valla Aydın İlini yöneten CHP'lilerin hepsi Nazilli'den ancak manzaraya baktığında ne kadar kendini bile yönetemeyen varsa Koltuklarına oturmuş koltuklarını kaybetmemek için ŞEYTANLA Bile pazarlığa açık bir Siyaset yapıyorlar.. İşte hal böyle olunca olanda PARTİ ye ve PARTİ SEVDALILARINA oluyor..

Ali Çankır, Süleyman Bülbül, Mert Öreroğlu ve Serkan Sevim'i istifa ederek deviren İstifacılar bir olmuş Serkan Sevimle, Naim Atmaca da bir olmuş yol yürüyorlar.. İyide arkadaş siz dün PARTİLİLERİMİZİN önüne çıkarken bu yönetimi açıktan destekleyip onca SÖZLER vermiştiniz.. Parti'nin Gerçek Sevdalıları bu iş SERKAN SEVİM ile olmaz derken, parklarda toplantılar yaptınız, konumunuzu parti içindeki görevlerinizi unutup her adaya eşit mesafede durmanız gerekirken açıktan açığa taraf olup boy boy destek mesajı verip resimler paylaştınız..

İyide şimdi ne oldu da Ne yedinizde birbirinize neler söylediniz de Siyasi Hazımsızlığa hatta Kabızlığa yakalandınız..

Sahi bu partinin en uyanıkları sizlermisiniz gerçek parti sevdalılarını arkanıza aldığınız ABİ, ABLA gücünüzle SUSTURUNCA siyaset yaptığınızı mı zannediyorsunuz? Bakın açıktan açığa söylüyorum Nazilli CHP de yapılacak Seçimler PARTİNİN BAŞARISI için yapılmıyor.

ABİLERİN, ABLANIN Oturduğu KOLTUKLARI SAĞLAMLAŞTIRMAK İçin yapılıyor. Olası bir ERKEN SEÇİMDE sizler bu kafayla gidecek olursanız AYDIN'da CHP'nin çıkaracağı Milletvekili 2'yi geçmez.. Demedi demeyin..

Eyyy Serkan Efendi! Sen mevcut yönetiminle CHP'nin en geri bırakılan siyasetini oluşturup altına da mührünü bastın..

Siyasi çalışmak için millet alanlara inerken, Sen Korona Hastalığını mazeret gösterip Partiden çıkmadın. Gelene gidene ÇAY ISMARLAMAYI Ve ÇAY İÇMEYE ÇAĞIRMAYI SİYASET Yapmak Zannettin..

Bak buradan yine söylüyorum, Seni bu Delege ilçe başkanı yaptı ama kendi ellerinle oluşturduğun İlçe yöneticisi arkadaşların devirdi..

Yani, Senden İLÇE Başkanı olmaz kardeşim. Mazallah sen bir daha seçim kazanırsan CHP Nazilli Siyasetinin tozlu raflarında senin ellerinle yerini alır..

Haa! Serdarla bu iş olur mu? Derseniz, Bu kafayla giderlerse ondanda hiç bir şey olmaz.

Ancak, NAZİLLİDEKİ partiyi yüklenip götüren gerçek parti sevdalıları ile oturup KONSANSÜS SAĞLAYARAK ortak bir LİSTE oluşturursanız işte o zaman yine CHP başarıya koşar ve Mücadeleci Devrimci Ruhunu tekrar yakalar.

Yoksa Serdar'ın İlçe başkanlığı altında oluşacak liste yine ABİLER'İN ABLALAR'IN OYUNCAĞI olur ve önümüzde yapılacak İlk seçimlerde bölük pörçük olur..

Mevcut seçilecek yönetimin OLMAZSA OLMAZI

Bence, Hangi Seçim olursa olsun.. Belirlenecek Adayın veya Adayların ÖN SEÇİMLE belirleneceğini SÖZÜNÜ Vermelidirler ve resmi veya gayri resmi SANDIĞA GİDECEKLERİNİ açıklamalıdırlar.

Yoksa.. Dediğim gibi CHP Yine ETİK değil ETEĞE, ABİLERİNİN Düşünceleri içinde ZAFERE değil

BAŞARISIZLIĞA, KOLTUKLARININ SAĞLAMLIĞINI Sağlamaya MAHKUM OLUR..

Bir de Memleket Partisi olayı var. Aydın'da özellik le hiç yabana atılmayacak bir yapı kuruyorlar. Madam Çerçioğlu ile Atanmış MÖSYÖLER için Aydın'da Tehlike Çanları çoktan çalmaya başladı.

Benden söylemesi..