Merhaba, kentimin emekçi, vefakar ve dürüst insanları.

Bu hafta biraz kapsamlı bol konulu bir yazı ile sizlerle beraberim. Malum biliyorsunuz. Nazilli Belediyesi Zabıta amirliğine Mehmet Küçük getirildi. Ona sırasıyla siyasiler ziyarette bulunup hayırlı olsun dileklerini sundu. İşin garibi ilk önce bu müdürü MHP Aydın il başkanı ve devrik Nazilli Belediye Başkanı Haluk ALICIK ile MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan EREN ziyaret ettiler. Sayın müdür paylaşımlarında bu siyasi partinin ferdi olduğunu sakınmadan duygularını ifade etti. Ama ona şunu söylemek isterim. Önce sen devlet memuru gibi davranmayı öğrenmelisin. Ardından CHP İlçe yönetimi geldi isimlerini yazma gereği duymuyorum. Çünkü benim için etkisiz elemanlardır.

Nazilli'de ittifakın seçimi kazanması CHP'nin vefakar seçmenleri sayesinde olmuştur. Ama bu malum yönetim CHP'yi Nazilli'de küçültüp yok etme noktasına adeta bir tabela partisi haline getirdiler. Sonuç olarak hem MHP'liler hem de CHP'liler Zabıta müdürünü ziyaretlerinden sonra belediyeden ayrıldılar.

Her iki parti temsilcileri de hata yapmışlardır. Orda seçilmiş bir Nazilli Belediye başkanı Kürşat Engin ÖZCAN var ve ona bir ziyarette bulunmadan Belediyeden ayrılmışlardır. Bu bence Nazilli'yi ayrıştırıcı bir davranış olmuştur.

Gelelim bir başka mevzuya. Belediyeye ait kamu arazileri çok cüzi bedellerle birilerine verilmiş. Bu arazi tahsisleri de müdür Ali DÜRGE imzası yer almakta. Hatta bu arazilerden bizim ulaşabildiğimiz birini de Çiftçi mallarını koruma derneği başkan yardımcısı. Mesut Yörükoğlu da bir arazi almış. Maşallah kendini koruma derdinde zatı alileri belli ki… Detaya girmeyeceğim evrakları yazımın ekinde olacak zaten bakar okur ve karar verirsiniz.

Sırada Muhtarlık temsilciliği seçimi vardı. Zeki muhtarım kelimenin tam anlamıyla silip süpürdü. Kendisini hiç tanımam etmem kendisini ama bu açık ara seçim zaferini alkışlıyorum. Nazilli'de birde parke taşı ihalesi olayı vardı. SANSASYONEL. Onunda kararını 'KİK' verdi. Bu kadar Atraksiyonun olduğu bir ilçe sanırım ülke sınırlarımız içerisinde yoktur.

Kendini CHP'nin SOSYAL POLİTİKALAR UZMANI olarak lanse eden ZAT Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert ÖREROĞLU'nun koltuğuna ilk günden beri göz koyduğunu ben gibi herkes biliyor. Şimdi de Nazilli'nin önemli bir iş adamının yanına gidip ki bu iş adamı MHP'li olarak bilinir, ona Özlem ÇERÇİOGLU'da beni istiyor bu konuda ALİ ÇANKIR'ı da arayıp Nisan ayında o koltuğa ben geçeceğim diye ALGI ve PİAR yapma derdinde ama öyle bir görev değişimi olmayacak. Ha bu arada bu muhterem sıkışınca HDP'li öteki taraftan sıkıştırılınca da MHP'lilere koşan sözüm ola eski tüfek devrimci. Ayrıca bu şahıs MİLLET İTTİFAKI kurulduğunda LİSTE Krizini yaratan kişidir. Son anda ayak oyunlarıyla listeye dahil edilmişti. Bu muhterem işlerini İDEOLOJİK olarak bakmayın sadece EKONOMİK olarak bakmayı seven birisi. Ama sanırım tüm hevesi KURSAĞINDA KALACACAK. Kendisine o imkan CHP tarafından verilmeyecek. ALGI ile hiç bir yere gelemeyeceğini de öğrenecek. Nazilli'de Siyaset hiç bu kadar ayakaltı olmamıştı.

Nazilli Spor ise başlı başına bir DALLAS dizisi gibi. MUTLULUĞU orda yakalayanlar Adidas ve Nike ayakkabı ile yürüyorlar ceplerinden para harcamadan. En son Nazilli spor taraftar grupları bir deklarasyon yayınlayarak bu Tatlısu kurnazlarına bayrak açtılar. İstifa etmeleri için. Ama musluğun başını bırakmayı istemiyorlar. Önümüzdeki günlerde Nazilli siyaseti çok atraksiyonlara sahne olacak gibi. Herkese mutlu hafta sonları dilerim.

Sağlıcakla kalın
...