İttifak kelimesinin anlamını araştırıyorum. Tabi başvuracağımız kaynak belli Türk Dil Kurumu. Peki TDK'da ittifak kelimesinin karşılığı nedir. ''Anlaşma uyuşma ve bağlaşma''

Bizim Nazilli'deki CHP'li arkadaşlara göre ise ittifak 'bilgi sızdırma, seçimde yanyana çalıştığın diğer partiyi satma, belediye içinden belge toplayıp muhalif partilere vermeye çalışma.

Abartıyorsun Köseoğlu diyenleri duyar gibiyim. ABARTMIYORUM. Aksine AZALTARAK yazıyorum.

Nazilli Belediye Meclisinin olduğu hafta pazartesi günü CHP yönetimi meclis üyeleri ile birlikte parti binasında toplantı yaptılar. Konu Kürşat Engin Özcan ve meşhur Taş ihalesiydi. Çok tartıştılar sesler yükseldi. Biz CHP olarak bu taş ihalesine karşıyız gerekirse rest çekeceğiz gücümüzü göstereceğiz dediler. Salı günü meclis öncesinde yapacağımız grup toplantısında KONUŞACAĞIZ, BASTIRACAĞIZ dediler.

Sonra sevimsiz bir ses yükseldi ! Grup toplantısından sonra gerekirse CHP'nin bu işten rahatsız olduğunu belediye başkanına karşı sergilediği tutumu basına ÇAKTIRMADAN servis ederiz dedi.

Grup toplantısı oldu bitti. Hepbirlikte Meclis salonuna geçtiler (CHP ve İYİ partili meclis üyeleri).Parti binasında esip gürleyen meclis üyeleri tabikii grup toplantısında sus pus olup oturdular.

Meclis salonunda bugüne kadar hiç Nazilli Meclisine gelmeyen ERİŞİLEMEYEN bir gazeteci vardı. Çok ilginç dimi acaba neden geldi ki. Kim davet etti SEVİMSİZ bir davetmiydi bu. Yoksa birden YILDIRIMLARMI çaktıda geldi bu gazeteci.

TDK üzerinden yaptığım araştırma ile başladığım yazıyı masal kıvamında devam ettirdim. Şimdi ise açık açık yazıyorum. Herne şartta olursa olsun ittifak yaptığınız belediye başkanının arkasından dolaşıp basına bilgi ve belge sızdırmak yaptığınız İTTİFAKIN ruhuna aykırıdır. Basına kapalı yaptığınız toplantıyı gazetecilere sızdırmak, yaptırdığınız haberin linkini çevrenize göndermek gayri ahlakidir.Nazilli meclisinde muhalefetten olan meclis üyelerine meclisde konuşmasını sağlamak için belge göndermeye çalışmak ise ihanettir.

Hadi sizlere süre veriyorum. Çıkın basının karşısına ben yaptım bunları, gaflette bulundum ittifaka zarar vereceğini düşünmedim özür dilerim diyin.