AYDIN CHP'de ÇIKAR ÖRGÜTLENMESİ Yönetimin Düşmesi ve Yeni bir Yönetimin Seçilmesinin BAĞIMSIZ, PARTİ içi DEMOKRASİ KOŞULLARINI İşletebilecek Daha önceki Yaşanan SIKINTILARI Parti'nin Aktif EKİPLERİYLE Çözebilecek PARTİLİLERDEN Atanması gerekirken Gelin görün ki Nazilli'ye ATANAN KAYYUM bir Önceki çekilen yaşanan SIKINTILARI Dahada KATMERLEYECEK Partililerden oluşturuldu.

Serkan SEVİM yönetimini KRİZ yönetimine çeviren isimlerden olan Tabanda karşılığı olmayan Ama

BÜLENT TEZCANIN NAZİLLİDEKİ PRENSİ Konumundaki NAİM ATMACANIN Kayyum içinde görev verilmesi ANKARA AYDIN B.Ş B.Antlaşmasının bir göstergesi olduğunu kanıtlar gibi bir adam koyma olayı olmuş. AYBADA Çalışan bir kişinin Yine AYBADA GELİNİ ve OĞLAN KARDEŞİNİN HANIMININ çalıştığı Uzun süredir siyasetten Elini çekmiş Dudu KUTLU hanımefendi gibi birilerininde tekrar KAYYUMDA Görev verilmesi ki bu bayan eskiden #HüseyinYILDIZ'ın çekirdek kadrosundaydı.

Bir dönem sonrası yapılacak GENEL SEÇİMLERDE MİLLET VEKİLLİĞİ SIRALAMASININ PAYLAŞILDIĞINI Doğrular gibi olmuş. Durun Durun hemen İL BAŞKANI İL YÖNETİMİ Bu oluşumun neresinde diye CELALLENMEYİN. İL YÖNETİMİNİ bilmem ama İL BAŞKANI Bence GÖREVİNİ EKSİKSİZ YAPIYOR. Çünkü Sayın ÇANKIR'ın SİYASET CHP HALK AYDIN diye bir KAYGISI TASASI YOK..

Garibim BŞB Başkanı ne derse onu Yapmakla görevli. Daha önceki seçimlerden beri GÖREVDEN ALDIĞI İLÇE YÖNETİMLERİ İSTİFA EDEN PARTİLİLERİNE KARŞI UMURSAMAZ TAVIR Takınışından belli değil miydi? Sayın ÇANKIR a bu anlamda ELEŞTİRMEK Yerine SEN MİLLET VEKİLLİĞİ SIRALAMASININ Kaçıncı SIRASINI KAPTIN Sorusunu sormak bence Daha Akıllıca olacaktır.

Ancak Daha Seçimlere uzunca bir zaman var. Koltuk savaşına çevrilip yine koltuklarını korumak uğruna oynanan bu oyunlarda daha çoookk değişir.. Şöyle bir baktığımda Ortada FOL YOK YUMURTA YOK Ama CHP de MAŞALLAH MİLLET VEKİLİ ADAYI ÇOK...

B.TEZCAN, H.YILDIZ, S.BÜLBÜL, B.ALTINTAŞ, A.ÇANKIR, M.L.BAYDAR

OooooOO Böylesine bir duruma EVLERE ŞENLİK Demek yanlış olur. Ancak şu Metin Lütfi BAYDAR a şunu söylemek istiyorum seni sen yapan Cavit YENİPAZARLI ve ekibini niye sattın? Diyelim ön seçim olacak senin arkanda senin için çalışacak bir ikinci adamın var mı? Yok. Sende #Kraliçenin emir eri olmuşsun sende siyasetin Huzurevinde DOMİNO oyna bence bu sana çok yakışır. Siyasette etkisiz eleman figürü olmak böyle bir şey olsa gerek . Çünkü arkanda seni sen yapan ön seçimlerde önde çıkartan o vefakar yol arkadaşların artık yok.

Bence; Bu tablo tamda CHP ye yakışır bir tablo olup CHP de ŞENLİKLİ GÜNLER doğru DEMEK En DOĞRUSU olur..

Gelelim Devrik başkan S.SEVİME…

Bak kardeşim CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN GELENEKLERİ Vardır. Sen bu GELENEKLERE UYMADIN çünkü hamurunda CHP Genetik dokuları yoktu senin. Birilerinin Elinden Tutup getirilip Hayatında bir daha göremiyeceğin bir makama oturtuldun. Ancak Onuda yüzüne, gözüne BULAŞTIRDIN ve Tepesi taklak o en yumuşak organının Üzerine oturdun.

Seni o koltukta otururken İstifa eden arkadaşların DEVİRMEDİ.

Seni Başta İL BAŞKANIN Ve O günlerde İL BAŞKANINLA Hareket eden EKİP arkadaşların Devirdi.

Nasıl mı..?

Kendi Seçtirdiği bir Adamı, Kimse seçildikten sonra En ağır bir Şekilde ELEŞTİRİP Davranış bozukluğu ile adlandırılan bir hastalık Yakıştırması yapıp PİŞMANLIĞINI Dile getirmez.

Sen ne yaptın. KOLTUĞU KAYBEDECEĞİM Korkusuyla SİYASİ TAVIR GELİŞTİRİP Tabanınla Bütünleşeceğine PARTİNDE Eleştiri Öz Eleştiri Mekanizmasını Çalıştıracak olan En önemli ÖRGÜT TOPLANTISINI YAPMADIN.Seni SEÇENLERE değil PROJELERİ İÇİN SEÇTİRENLERE SIRTINI Dayadın ve Hala daha Yanlış Yoldasın.

Bir çok PARTİLİN 'ALANLARA İN ÇALIŞMA YAP' Sözünü sen ters anladın KOLTUĞUNU ÇALACAKLAR KORKUSUNA kapılıp Partiden çıkmayarak Odana ADAM çağırmayı MUHTAR ağırlamayı Siyasi ÇALIŞMAKLA Karıştırdın..

UYARIMDIR!

UYARIMIZDIR..

CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN mevcut Yönetim kadroları Acilen Koltuk savaşlarını bırakıp bir an önce Kendi içindeki EKİPLERLE KONSENSÜS ü Sağlayıp Yeni bir YÖNETİM OLUŞTURMALIDIR.. Yoksa BİN GÜNDE MEMLEKET HAREKETİNE GİDECEK PARTİLİLERİNİN arkasında Çokkk MENDİL SALLAYACAKLARDIR.

SAYGILAR...