Barkan efendi, kendi deyimin ve gösterdiğin örneğin ile, sen ne zaman 'Okey masasında kareyi tamamlayan dördüncü olacaksın?'

26.12.2015 Aydın Mimar Sinan kapalı Spor Salonu. CHP il kongresi var ve ortalık gergin tozlu dumanlı.. Bir tarafta BŞB başkanı Özlem Çerçioğlu'nun desteklediği Soner KAPLAN, Bir tarafta Bülent TEZCAN.. (Kendi ekip Arkadaşları ne hikmetse Bayram İNCİ'yi Desteklemişti..)

Hüseyin YILDIZ'ın Desteklediği Bayram İNCİ... Salon AYBA işçileri başta olmak üzere Partili delege ve üyelerle tıklım tıklım dolu. Konuşmalar başlamış Hüseyin YILDIZ tarihi bir konuşma yapıp BŞB başkanını acımasızca eleştirip örgütün gücünü göstermiş daha sonra Özlem Hanımda Aybacıların 'Sahte mecburi alkışları' içinde Hüseyin YILDIZ'ın eleştirilerini cevaplıyorum zannederken kendini kandırmıştı. İşte tam bu olaylar yaşanırken BARKAN konuşmak için söz istiyor diye salonda bir hareketlenme oldu. Tabi Barkan'ın kimin üzerinden konuşacağını çok iyi bildiği için, Bülent TEZCAN ve ekibi söz verilmemesi için divana baskı altına alsalar da Barkan KALINOMUZ'u divanda durduramadı ve Barkan konuşmaya başladı..

Konuşmasında örneği de BŞB Başkanı ve Bülent TEZCAN'ın kurduğu siyasi okey masasından bahsedip bu masanın oyuncularının içinde 4. oyuncunun kendisinin olması gerekirken dışlandığını, bunun sorumlularının da Şu an PROTOKOL de oturuyor olduklarını bangır bangır bahsetmeye başladı.

(Dediğim gibi O gün Protokolde Bülent TEZCAN ve Özlem Hanım Soner KAPLAN'ı destekliyor görünse de Bülent TEZCAN ekibi ne hikmetse Bayram İNCİ'yi destekleyip oy istemişlerdi..)

CHP'den ihraç süresinin yaşandığı ana kadarda bu Siyasi OKEY Masası örneğini her ortamda her fırsatta dillendirdi. Ancak belki haklı da olsa Haklısın deyip kimse onu Siyasetin Okey Masasında 4. OYUNCU olmasına izin vermedi.. En büyük darbeyi İl Başkanı Olduğunda oda Bu günkü Nazilli İlçe Yönetiminde olduğu gibi Yönetim Kurulunun İSTİFA Etmelerinden yedi. Başta şuan Millet Vekili olan Sülüman BÜLBÜL'ün Kendini yarı yolda bıraktığını Bülent TEZCAN'ın sırtından vurduğunu dillendirip durdu.

Yıllar boyu Parti için YÜZÜ olan Barkan KALINOMUZ CHP de kendi SİYASİ Geleceğini göremediği için

Aydın'da Memleket Hareketinin en ATEŞLİ savunuculuğuna soyundu.

CHP den ilişkisi kesilmeden Önce Yerel Medyaya İl Başkanı Ali ÇANKIR aranıyor diye haber yaptırıp gündeme gelmenin ve kalmanın hesaplarını yaptı..

Yıllar boyu Parti içi muhalefetin yüzü olan Hatta Memleket Hareketinin O kadar ATEŞLİ Savunucusu olmuştu ki kendi de etrafındaki ekip arkadaşları da İl başkanı olacağına inanmışlardı.

Ama Olmadı, Olamazdı, OLMAMALIYDIDA...

Çünkü; Particilik, Siyaset, Önce AKIL işiydi..

Karnı Genişlerin İşiydi..

Hele KİTLE POLİTİKASI bu kadar keskin bir kişiyi YÖNETİCİ yapmazdı..

Tüm bu olanları yakından takip eden, Memleket hareketini başlatan Sayın Muharrem İNCE de bunları Gördü biliyordu. Ancak ilk başlarda Barkan KALINOMUZ'u karşısına almayıp İNCE bir Siyasi manevra yaparak, il başkanı olarak Cavit YENİPAZARLI'yı atadı. Cavit YENİPAZARLI'da BARKAN'ın en iyi dostları arasında idi fakat CAVİT Başkanda BARKANI okey masasına dahil etmemişti. Bekleyip görelim bakalım..

BARKAN efendi ileriki günlerde CAVİT BAŞKAN için neler diyecek Susup hakikaten değişebileceğini mi ispatlayacak, yoksa konuşup yine il başkanı aranıyor diye kendine yeni bir OKEY MASASI MI arayacak?

SAYGILARIMLA..