Aydın'da ve Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisi'nde(CHP) kongre süreci başladı. Sizlere kısaca Nazilli CHP de yaşananları anlatmaya çalışayım. Üyelere kesin olarak baskı yapılıyor da iş tehditlere kadar varmaya başlayınca Nazilli'de sarı ve mavi liste arka arkaya mücadeleden çekildiler.

Çekilmekte elbette haklılar çünkü mücadele eşit bir şekilde yapılmıyor. Bir tarafta kamu gücünü kullananlar ( isim vermedim kendilerini bilirler) ve yandaşlarının, üyeler ve hem kendileri hem de evlatlarını 'işsiz bırakırız' aş ve iş tehditleri belirleyici oldu!

Seçim mahallinde atanmış vekilin iki yancısı ile Nazilli belediyesinin atanmışlarından birisi ve iki yancısı mesai saatlerinde Lütfü Selek kültür merkezinde oy kullanmaya gelen üyeleri baskı ve tehditlerle adı beyaz olan, bence kirli olan listeye oy vermeleri konusunda kurdukları baskılarla hiçte demokratik olmayan bir seçim süreci oluşturdular! Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hak Hukuk ve Adalet sloganları ile başlattığı ve tüm dünyada büyük ses getiren adalet yürüyüşünün parti içine pek uğramadığı açık ve net!

Çünkü parti içinde elinde yetkiyi bulan Adolf Hitler ' in gizli polisi GESTAPO uygulamalarına benzer örgütlenme ve bunu hayata geçiren bir hiyerarşik yapı kurarak diğer gruplar üzerinde baskı ve şiddeti egemen kılmışlardır! Bu süreçte sosyal medya paylaşımlarım nedeniyle isimde belirtmediğim halde gırgıra yönelik paylaşımlarımı üzerine alınan o paylaşımlarımın asıl adreslerinin kendileri olduğunu öne sürerek beni tehdit etme cesaretini gösteren cesaretsiz atanmışlar şunu unutuyorlar.

Köseoğlu'da geri vites yoktur. Allah'a şükür hiç bir yere atanmadım hiç bir BAĞ-KUR emekçisinin pirim borçlarını iki kere tahsil etmedim, sonrada onlara icra göndermedim. Müvekkillerimin hak ettikleri dava sonuçları kazanılan paraları onlardan saklayıp zimmetime geçirip de yemedim. Sonra bu durum bir başka avukat davaya müdahil olup ortaya çıkınca da gidip o müvekkilime 'hakkımda şikayet var avukatlık ruhsatım iptal edilecek ne olur' diye Parti'nin bir neferi olan, aday olduğumda arabamı kullanıp bana şoförlük yapan eski sarraf arkadaşlara yalvarmadım.

Hep derim ya günahınız çok. Bugün yeni bir hafta başlıyor Yeni haftadan önce ilk istifa Nazilli CHP nin önemli bir isminden geldi. Devamı bugün ve hafta içi de hızlı yoğun bir şekilde gelecek!

Nazilli de başını sevgili abim Mehmet Kızılaslan'ın çektiği kirlenmiş siyasete alternatif siyasi duruşu ne olursa olsun kirli siyasetten uzak kalıp sivil toplum inisiyatifini öne çıkarmak için bir araya gelen güzel insanlara da buradan bir merhaba demek istiyorum. Hep birlikte başaracağız bu kokuşmuş ve kirli siyasete karşı gün birlik olma günüdür diyorum herkese mutlu haftalar