Nazilli belediye başkanı Kürşat Engin Özcan millet ittifakı ile iktidara geldiğinde yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğini söyleyerek propaganda yapmıştı. Göreve gelir gelmez belediye şirketi olan Nazbel'in başına geçti. Halk adamı Kürşat başkan Nazilli Belediye başkanı olarak bir maaşı var elbette ve doğal olarak ancak belediye iştiraki olan Nazbel başına da geçince kendine ballı ikinci bir maaş tahakkuk ettirmiş!

Biz bir koyundan tek post çıkar diye biliriz de sayın başkan iki maaşı en bastan cebine koymuş! Kendisine bunu sorduğumda bana 'eh benden önceki başkan 12.500 TL alıyordu' diye savunmaya geçiyor. Bu mazeret o maaşı alman için seni haklı bir konuma getirmez. Herkes balı börek maaş isteyebilir. Siz istemeyeceksiniz sayın başkan! Elinizin tersi ile iteceksiniz.

Sevgili kardeşim bu ülkede insanlar çocuklarına ve kendilerine bakamadıkları için 'zehirli' bir madde kullanarak yaşamlarına son verirken sen saltanat süremezsin, sürmemelisin! Nazilli halkı sana bunun için oy vermedi. Haramilerin saltanatını yıkacağız diye iktidara geldiniz. Yaptıklarınız bunun tam tersi. Üstelik bu ikinci maaşı sorduğumda verdiğin cevap aklımda! Söylediğini hatırlarsan 'İncili Çavuş yattığı yerde ters döner'. Özrün kabahatinden büyük. Böyle bir anlamsız yanıt verilemez. Sana yakışan bu NAZBEL başkanlığını ve oradan aldığın kuyruklu maaşı bırakmandır. Öyle ısmarlama haberlerle, dolmuşlar binerek halk adamı imajı çizerek tasarruf yapılmaz. Tasarruf aldığın bana göre kıyak maaşı bırakarak olur. Sana yakışan da budur sevgili kardeşim Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin ÖZCAN.

Kalın sağlıcakla.