Din uğruna yapılan SAVAŞ demek..
Bir diğeri ise; YÖN TARAF demek.

Ben senin savaşan yüzünü de yönünü de tarafını da konuşmak isterim. İslam adına savaşan biri doğal olarak halkı adınada Savaşçı demektir. Tabi YÖNÜNÜ ve TARAFINI kendi Ego ve çıkarları için kullanmıyorsa...

Bak geçen günlerde CHP'li bir kardeşimiz Belediye Başkanıyla ilgili normal bir karikatür şeklinde fotomontaj fotoğraf paylaşmıştı. Oysa o fotomontaj çalışmayı aslında üç gün önce kendi sayfasında paylaşım yapmış ama iceriğinde kin , nefret yada başka bir terbiyesiz yazı bile olmadan paylaşmıştı.

Taki beni etiketleyene kadar ondan sonra sen onu hemen sayfanda paylaşıp elinden geldiğince haksız olduğunu bile bile çamurluk yapıp bu kardeşimizi İYİ PARTİLİLERİN önüne atarak yem yaptın.

Yani Savaşçı yüzünün kirliliğini gösterip taraf olan yönünüde sergiledin. Şimdi gelelim asıl konumuza. Sayın başkan Halkçı başkan Savaşçı başkan Tarafını Yönünü iyi seçen başkan Eğer birazcık Nazilli halkını seviyorsan Belediye Başkanını kolladığın düşündüğün kadar Eleştirmesini de bil. Bak haftalardır CHP ye ve SOL Siyasete yıllarını vermiş ve seçimlerde Millet İttifakının başarılı olması için gece gündüz çalışan ve mücadele eden Zeki DAL abim 'Ambulans yolunun' Rahatlatılması gereğini ve bu konunun Kent Konseyininde kararıdır diye paylaşımlar yapıyor.

Mahalle aralarındaki İYİ su çeşmelerini açıp hem emeklilerimize hem ihtiyarlarımıza rahatlık getirip hemde belli bölgelerdeki iyi su çeşmelerindeki yığılmayı engelleyin diyor.

Ama senin sayfanda takip ettiğimiz kadar böyle halkımızla ilgili Sosyal belediyeciliğin getirileriyle ilgili en ufak bir Paylaşım göremiyorum. Sayın başkan göreve geldiğinden beri İYİ PARTİ ile ilgili doyurucu olmasada bir kaç çalışmanı gördük ama Nazilli Halkı için yaptığın hiç bir çalışma göremediğimiz gibi Belediyenin bunca Söz veripte yapmadığı işler ile ilgili Belediye başkanıyla Ortak bir Proje dahi Ürettiğini görmedik.

Günümüzde Siyaset artık YAĞCILIKTAN, TAKLACI GÜVERCİN çakallığından çıkarılmalı. Halkın ihtiyaçlarını karşılayan bir konuma getirilmelidir ki bunuda yerel yönetimlerdeki İktidarda olan siyasi partilerin başkanları Mevcut Belediye başkanına katkı sunarak başarılmalıdır.

Bilmiyorum bu günlerde rahatmısın. İYİ PARTİYİ gecesine gündüzüne katıp Nazilli'de tabanıyla Halkıyla bütünleşip Parti yapan ve daha sonra İl Yönetimine Seçilen Durmuş başkan ve Nilgün Hanım geçen hafta Kent konseyi ve Gönüllülerle birlikte Sokak hayvanlarıyla ilgili bir Çalışma yaptılar diye Küplere binmişsin Çokk Üzüldüm çok.Yok Üzüntüm Senin o Resim karelerinde görünmemen değil...

O resim karelerini
ÇEKEMEYİP konuyla ilgili
WATSAP grubundan Ayrılman ve taraftarlarınıda o gruptan koparıp çıkartman bir İLÇE BAŞKANINI Yakışmayan Hareketindi. Ayrık Otu gibisin sen oldumu şimdi
O insanlar Senin oturduğun koltuğu Nazilli'de İnşa edip Senin Rahat oturmanı sağlayan kişilerden sadece ikisiydi. Ayıp ettin Başkan Ayıp..Tabi aslında Gerçek yüzünü gösterdiğin içinde Seni tanımıyanları kendini tanıtmaklada iyi ettin aslında. Bir başka konuda şu var . Düne kadar öve öve bitiremediğin, yanındakilere aktivist diye övdüğün, hayvanlar için mücadele eden ve sahip çıkmanız gerekirken destek dahi vermeyip fotoğraflarınızda göstermelik kullandığınız üyeniz Mehmet Gürkan TİGOĞLU nu şimdi etrafınızda kötüleyip dışlamakla hayvansever, doğasever olunmuyor.

Sayın başkan
Bak hani o Fotomontaj paylaştığın fotoğraf varya Korona Avcısı Robot Ne oldu? Nerede Şimdi? kaça mal oldu? Asıl senin araştırman gerekenler bunlar. Keşke o robota harcanan parayla iki tane Maske Matik alınsaydıda Uzun çarşının İki girişine veya Belediye Meydanına konsaydı.

Sahi Sayın başkan
Hiç Belediye Başkanına soruyormusun. Bizim Ağaç budamaktan
Ot temizlemekten
Dezenfekte etmekten ( oda belli yerlere )
Yeni ve eski yolları yapmaktan başka yaptığımız iş varmı diye.
Ne oldu

30 Maddelik Seçim vaadlerimiz Diyormusun ?
Bu maddelerin içindeki Nazilli'nin her konuda 'AORT ' damarını oluşturacak olan 'NAZKOOP' ne oldu? bunla ilgili Hisse satışları ne durumda ?

Hayata geçirilmesi için birisini bulup gelmiştiniz o kişi belediyeden Aylık alıyormu diye Soruyorsun.? Bak Nazilli çalkalanıyor..

NAZKOOP
İyi partili kadınların kurduğu Koopratif nedeniyle kurulmuyor diye..Ben senin yerine olsam
Robotla Resimle Kendi partililerimle uğraşmayı bırakır
Belediye Başkanınıda yanıma alır
Bir Basın Toplantısı Yapıp Kafalardaki ne kadar olumsuz Sorular varsa CEVAPLAR Böylece Siyasi bir partinin İLÇE BAŞKANI nasıl olurmuş

Örgüt gücünün Koltuk gücünden büyük olduğunu gösteririm. Ama eminim sen bunu Yapmazsın daha doğrusu Yapamazsın çünkü seni ben 2014 Bozdoğan yerel seçimlerinden tanıyorum bu tanımama vesile olan sevgili kardeşim Dr. İlker Sezai KONAKÇI ve abim Ali UZUNIRMAK tan ve o seçim dönemi yapılan ve yaşanılanları bildiğim gördüğüm için diyorum ki artık değiş ve sen en iyisi yine eskisi gibi al çevreni PARTİLİLERİNİ Gezmeyi
Ara sıra partine birkaç arkadaşı Üye yapmayı devam et..

Saygılarımla.