Geçen aylarda Aydın'ımın ilçelerinde yapay bir barış rüzgarı esti geçti. Ne oldu nasıl oldu neden oldu kimin emriyle yollara düştü, kimin adına muhtarlara söz verdi, verilen sözler yerine getirildi mi ? Yada getiriliyor mu ? Getirilecek mi ?

Yoksa Muhtarlar verilen sözleri mahallelisiyle paylaşınca birde yapılmazsa çalışkan vefalı muhtarlarımızın mahallelisiyle arası hangi konumda olacağı düşünüldü mü? Bence hiç birisi düşümülmedi.

Günü kurtarıcı politikalar uğruna gezginci turist gibi şehir şehir dolaşan vatandaş muhtarlarımızın ağzına bir parmak bal çalıp ASLI YOK YAYLASINDAN DA 1500 Koyun bağışladı..

İyide onca şehir onca toplantı bedavaya mı yapıldı ? Yapılan masraflar, muhtarlardan harcanan onca zaman ve EMEK boşuna mı gitti?

Bakın ben size bir şey söyliyeyim. Kabul etsenizde etmesenizde REKLAM BELEDİYECİLİĞİNİZ yok olmaya başladı. Aydın halkı artık icraat istiyor, hizmet istiyor. Son Ankette sıralamaya dahi giremeyen bu nedenle de küplere binen topuklumu topuksuzmu bilmem ama Efeniz bile gerçeği görmeye başladı. Son yerel Seçimlerde İYİ PARTİ nin oyları olmasaydı, hepiniz biliyorsunuz işiniz bitmişti. Seçimden önce Topuklu Efenin Ellerini kaldırıp seçtirdiği EFELER, NAZİLLİ ve SÖKE Belediyeleriyle maşallah yine bir dönem önceki gibi sorun üstüne sorun yaşayıp yaşatıyorsunuz.

Eminim Topuklu Efeniz bu sorunları sizlerin ağzından dinliyor ve taraf oluyor. Bu nedenle de HAKİKATları görmüyor veya göstermiyorsunuz. Ama bundan sonra görmek zorundasınız. Göreceksiniz. Çünkü CHP Genel merkezindeki havanızda yaptırım gücünüzde zayıfladı. Sahi yarın aday belirlemede ÖN SEÇİM olursa ne yapacaksınız? Partililerinizin önüne İŞE ALIP çalıştırdıkları kızı yok sayarsak ne diye hangi yüzle çıkacaksınız. Benden söylemesi, buz dağı gibisiniz. Bu güne kadar yavaş ama gördüğüm kadarıyla hızla eriyorsunuz. Erimeniz içinde güneşede ateşede gerek yok. Batıdaki Fatih'iniz Merkezdeki yapay Barış'ınız yetiyor.