Tüm dünyayı tehdit eden coronavirüs salgınının ülkemizde de görülmesinin ardından Aydınlı vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden su fiyatlarında indirim yapmasını istiyor.

Türkiye'de bu güne kadar 243 kişinin ölümüne sebep olan coronavirüs salgını vatandaşları tedirgin ediyor. Virüsün ülkemizde de görülmesinin ardından hükümetin zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları yönündeki çağrılarına uyan vatandaşlar günlerinini evlerinde aileleri ile geçirmeye başladı. Bir çok işletmeyi de zor durumda bırakan virüs nedeniyle hükümet önlem planlarını açıklarken Aydınlı vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na destek çağrısı yaptı.

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer: "Çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz" Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer: "Çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz"

SU FATURALARINA İNDİRİM İSTENİYOR

Türkiye'deki bazı belediyeler su faturalarına indirim yapmak için gerekli çalışmaları başlatırken bazı belediyeler ise coronavirüs nedeniyle işsiz kalan ailelerden belirlenen ay kadar su faturası talep etmeyeceklerini duyurdu. Bu tür haberlerin artması sonrasında Aydın'da yaşayan vatandaşlar da Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden zor günlerde destek talebinde bulundu.

'HALK İSTER BÜYÜKŞEHİR YAPAR' SLOGANI HATIRLATTILAR

Virüs nedeniyle hijyene daha da fazla önem verilmesi gerektiğini hatırlatan Aydınlılar, 'Bilindiği gibi virüsü önlemek adına uzmanlar el yıkama başta olmak üzere birçok öneride bulunuyorlar. Bu dönemde su faturalarımız ister istemez artış gösterdi. Zor günlerden geçtiğimiz aşikar. Eminiz Aydın'ın Topuklu Efe'si Özlem hanım çağrılarımıza kulak vererek su faturalarında bazı düzenlemeler yaparak bizlerin destekçisi olacaktır. 'Halk ister, büyükşehir yapar' sloganı da havada kalmayacaktır' ifadelerini kullanarak Çerçioğlu'na seslendiler.