Aydınspor İkinci Başkanı Uğur İşitman, Pazar günü İsabeyli Şırlanspor ile oynayacakları maç öncesi siyah beyazlı takıma moral yemeği verdi.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Aydın Süper Amatör Lig Play-Off Grubu'nda son haftada Bölgesel Amatör Lig için kader maçına çıkacak olan Aydınspor, Pazar günü İsabeyli Şırlanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kuşadası Özer Türk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maç öncesi siyah beyazlı takıma moral vermek için yemek organize edildi. Geçtiğimiz hafta Davutlar Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak BAL'a yükselme şansını zora sokan siyah beyazlılarda BAL için İsabeyli Şırlanspor maçını kazanmaktan başka çare kalmadı.

Zorlu maç öncesinde Siyah Beyazlıların İkinci Başkanı Uğur İşitman, takıma moral vermek için yemekte ağırladı. Efeler'deki Kahve Diyarı'nda verilen yemeğe Aydınspor Başkanı Yunus Ertan, kulüp yöneticilerinden Hasan Kaya, Sportif Direktör Tayfun Ünal, A Takım Teknik Sorumlusu Recep Özçelik ve futbolcular katıldı.

İsabeyli Şırlanspor maçını şeref maçı olarak adlandıran Başkan Ertan, 'Kazanmaktan başka çaremiz yok. Sezon başında nasılsa şimdi de aynı şekilde takımıma güveniyorum. Bu takım şampiyon olacak ve Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak. Maç sonunda çocuklar gibi sevinmek istiyorum. Tüm Aydın halkını Kuşadası'nda destek vermeye davet ediyorum' dedi.

Fenerbahçe yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı Fenerbahçe yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı

İkinci Başkan İşitman ise takımına sonuna kadar güvendiğini belirterek İsabeyli Şırlanspor maçını kazanarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkacaklarına inandıklarını söyledi.