Pınarbaşı Yüzme Havuzu'nda çalışmalar başladı Pınarbaşı Yüzme Havuzu'nda çalışmalar başladı

Kuşadası Belediyesi tarafından otizmli bireyler ve aileleri için Kuşadası Otizm Derneği Ada Camping´de düzenlenen otizm kampı renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli atölye çalışmalarının gerçekleştirildiği etkinlikte, otizmli bireyler ve aileleri doyasıya eğlenerek stres attı.

Kuşadası Belediyesi´nin Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde Davutlar Mahallesi Sevgi Plajı´nda açtığı Ada Camping, otizmli bireyler ve ailelerini misafir etti. Etkinlikte, otizmli bireylerin tedavisinde önemli rol oynayan atölyelerin yanı sıra topu tutabilmek ve servis atabilmek esasına dayalı ´hemsball´ aktivitesi yoğun ilgi gördü. Oyun sayesinde otizmli çocuklar el, göz ve koordinasyon becerilerini geliştirdi.

Kuşadası Otizm Derneği Başkanı İbrahim Durak, 'Otizmli bireyler ve ailelerini kaynaştırmak için Kuşadası Belediyesi´nin katkılarıyla kamp düzenledik. Etkinliğimizde annelerin ve babaların da çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirip, stres atmalarını hedefliyoruz. Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel´e ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu´na bize verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyorum' dedi.

Etkinliğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Gürol Turhan ve Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan da katıldı.