Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi Aydın’da zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuran öğrenci sayısı 48’e yükseldi

Kuyucak Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek 28. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı olan Metin Ertürk, kalabalık eşliğinde adaylık başvurusunu yaptı. AK Parti Aydın İl Başkanlığı'na gelerek Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Kuyucak Belediyesi Eski Başkanı Metin Ertürk'e, aday adaylığı başvurusunda AK Parti Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş ile MHP Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez'in yanı sıra meclis üyeleri ve çok sayıda partilisi de yalnız bırakmadı.

'Bir Şehir Önce Gönüllerde Kurulur'

''2014 yılında, Kuyucak Belediye Başkanı seçilerek çıktığımız bu kutlu yolda, halkımızdan aldığımız güç ile 'Bir Şehir Önce Gönüllerde Kurulur' diyerek gece gündüz çalışıp ayrım gözetmeksizin insan odaklı, Kuyucak'ımıza yakışır hizmet ürettik.
AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu için hizmet sevdasıyla yürekten görev yaptığım, onur duyduğum Kuyucak Belediye Başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım.
Bizlere desteklerini esirgemeyen kıymetli Kuyucaklı hemşehrilerim, dava arkadaşlarım, Allah sizlerden razı olsun, çıktığımız bu yolda hayırlısını versin inşallah. Allah bu birlikteliğimizi hep daim eylesin.'' ifadelerini kullandı.