İSGDER, Üsküdar Üniversitesi ve Meska Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen 1 Konu 1 Konuk programları kapsamında bu ay 'Salgın Hastalık Sürecinde İşyerlerinde Uygulama Örnekleri' programı gerçekleştirilecek. Programa Ali Osman Bahçevan konuk olacak.

İş Güvenliği Uzmanları Derneği (İSGDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Cihan konu ile ilgili yaptığı açıklamada 'İş Sağlığı ve güvenliği alanında çalışmalarımız devam edecek. Bu ay 1 Konu 1 Konuk programının 28. Oturumunu gerçekleştiriyoruz. Programa tüm İSG Profesyonellerin katılımını bekliyoruz.' dedi.

Nazilli'de öğrencilere 'Gıda Okuryazarlığı ve Etiket Okuma Eğitimi' verildi Nazilli'de öğrencilere 'Gıda Okuryazarlığı ve Etiket Okuma Eğitimi' verildi

İSGDER Aydın Bölge Temsilcisi Mehmet Evren Karaköse ise, 'Böyle bir faydalı çalışmanın İSG Profesyonellerine çok yararı olacağını, özellikle pandemi sürecinde bu çalışmaya katkı veren başta İSGDER olmak üzere, Üsküdar Üniversitesi ve Meska Vakfı'na teşekkür ediyoruz.' ifadelerine yer verdi.

09 Haziran 2020, Salı günü online gerçekleştirilecek ve dijital katılım belgesi verilecek olan etkinliğe zoom.us/2164002263 linki üzerinden katılım sağlanabilecek.