Organizatörler tutuklandı Organizatörler tutuklandı

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Efelerepor'da Antrenör Veyis Kanber ile yollar ayrıldı. Kanber'den boşalan antrenörlük koltuğuna Kadir Söylemez oturdu.


Geçtiğimiz son iki yılda Süper Lig'de mücadele eden Denizlispor Kulübü'nün A Takım teknik heyetinde oyuncu izleme antrenörü olarak görev yapan Kadir Söylemez, yeni sezonda Efelerspor'un başında yer alacak. Genç teknik adamın yardımcılıklarını ise Alper Telli ve kaleci antrenörü Bülent Okkan yapacak.Sözlemez ile yapılan anlaşmanın ardından Efeler Belediye Başkanı ve Efelerspor Başkanı Mehmet Fatih Atay, kulübün yeni teknik adamına 'hayırlı olsun' temennisinde bulunarak, yeni sezonda kendisine ve ekibine başarılar diledi.
KANBER'E TEŞEKKÜR ETTİLER,

SÖYLMEZ'E BAŞARILAR DİLEDİLER
Efelerspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, 'Geçen sezon başındaki hazırlık döneminde takımımızın başında yer alan Teknik Direktör Veyis Kanber hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hocamıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz. Kulübümüzün yeni hocası Kadir Söylemez olmuştur. Yeni görevinde hocamıza başarılar diliyoruz' ifadeleri yer aldı.

DAHA ÖNCE 3 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Futbolculuk döneminde Denizli Belediyespor, Çine Madranspor ve Sakaryaspor'da forma giyerek şampiyonluklar yaşayan Antrenör Kadir Söylemez, antrenörlük kariyerindeki ilk şampiyonluğu Efelerspor'da yaşamak istediğini belirterek, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni etti.