Üniversiteli gençler iftarda bir araya geldi Üniversiteli gençler iftarda bir araya geldi

Üzerinde şiddete uğramış sokak hayvanlarının fotoğrafı ve 'Yaşamak İstiyoruz' yazısı bulunan yelek ve çantasıyla, Mersin´den İzmir´e doğru yürümeye başlayan hayvan hakları savunucusu 64 yaşındaki Semih İğdigül, yüzlerce kilometrelik yolu yürüyerek kat ettikten sonra Efeler´de mola verdi. Efeler Belediyesi´nin çalışmaları beğeniyle takip ettiğini söyleyen İğdigül, Efeler Belediyesi´nin sokak hayvanlarına yönelik gösterdiği duyarlılığı da takdir ettiğini söyledi.
Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kentin farklı noktalarında gerçekleştirdiği sokak hayvanlarını besleme çalışmalarına katılan İğdigül, 'Efeler Belediyesi´nin, sokak hayvanlarına karşı gösterdiği duyarlılığı gözümle de gördüm' diyerek şöyle konuştu:

'Canlarımız için Mersin´in Erdemli ilçesinden yola çıkarak, İzmir´e bir yürüyüş gerçekleştiriyorum. Bugün Efeler´e ulaştım. Efeler Belediyesi´nin sokak hayvanlarına karşı duyarlılığını biliyordum, gözümle de görmüş oldum. Amacımız canları yaşatmak. Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay´a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederim.'