Çine Madranspor, İzmir deplasmanında Kemalpaşaspor'u Kadir Cambaz'ın attığı gollerle 2-0'lık net bir skorla geçerek galibiyet serisini 2'ye çıkardı.

Aydın'da U16 Kızlar Anadolu Şampiyonaları başladı Aydın'da U16 Kızlar Anadolu Şampiyonaları başladı

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup'ta dördüncü haftada Çine Madranspor deplasmanda son sıradaki İzmir ekibi Kemalpaşaspor'a konuk oldu. Kemalpaşa İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Çine Madranspor 2-0 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı.

Çine Madranspor'a galibiyeti getiren golleri ilk yarı ve ikinci yarıda sahneye çıkan Kadir Canbaz kaydetti. Bu sonuçla üst üste ikinci galibiyetine imza atan Çine Madranspor puanını 7'ye yükseltti. Son sıraya demir atan Kemalpaşaspor ise henüz puanla tanışmadı. Maç sonunda büyük sevinçle soyunma odasına giren Çine Madranspor Başkanı Tuncay Erçin, teknik heyet ve oyuncularını tek tek kutladı.

3 GOL ATTI, 6 PUAN KAZANDIRDI

Son iki haftada evinde Muğlaspor'u 1-0 ve deplasmanda Kemalpaşaspor'u 2-0 mağlup eden Çine Madranspor'da Kadir Cambaz, bu iki karşılaşmada da takımına galibiyeti getiren gollere imza attı. Son iki maçta toplam 3 gol atan Cambaz, yeşil-sarılı takıma 6 puan kazandırdı.SOLDAKİ: TUNCAY ERÇİN - SAĞDAKİ: KADİR CAMBAZ