Aydın'da U16 Kızlar Anadolu Şampiyonaları başladı Aydın'da U16 Kızlar Anadolu Şampiyonaları başladı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9.Bölge 3.Grup'ta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Efeler 09 Spor FK, dördüncü hafta maçında deplasmanda Muğlaspor ile 2-2 berabere kaldı. Efeler'de 87'de oyuna giren kaleci Alper Özdemir penaltı kurtararak takımına 1 puan kazandırdı.

Muğla Atatürk Stadı'nda oynanan mücadalede yeşil beyazlı ekip ilk yarıyı İshak Kurt'un 40.dakikada attığı gol ile 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda ev sahibinin attığı goller ile 2-1 geriye düşen yeşil-beyazlılar, 86.dakikada Gökhan Demir'in golüyle 2-2'lik beraberliği yakaladı.

ÖZDEMİR 1 PUAN KURTARDI

Efeler'de 87'de sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Göksal Özkara'nın yerine kaleci Alper Özdemir'e bıraktı. 90+1'de Muğlaspor penaltı kazandı. Penaltının başına geçen Veli Akbulut'un şutunu Alper Özdemir çıkararak maçın skorunu belirledi: 2-2. Muğlaspor'un golleri ise 58'de Tamer Yılmaz ve 81'de Fatih Çelebi'den geldi. Bu sonuçla Efeler 09 Spor FK puanını 8'e yükseltirken, kendisi ile aynı puana sahip Bornova Yeşiovaspor'a liderliği gol averajı ile kaybetti. Muğlaspor ise puanını 3'e çıkardı.