Kasım ayında düzenlenen Black Friday kampanyaları, özellikle e-ticaret sektöründe tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. E-ticaretin ardından perakende sektörü yeni yıla yönelik hazırlıklarını tamamladı. Hazır giyim markası BTM (Bilinçli Tüketici Mağazaları), 2019'un son günlerinde indirim dönemlerini bekleyerek tasarruf eden tüketiciler için olağanüstü hediye önerileri sunmaya hazırlanıyor.

Tüketiciler yılsonunda yapılan indirim kampanyalarına büyük ilgi gösteriyor. Mağazalarda ve e-ticaret sitelerinde indirimlerle tüketiciler maliyet avantajından yararlanabilirken, üreticiler talepler nedeniyle artan hacimden memnunlar. Kasım ayı kampanyalarla dolu, yeni yıl yaklaştıkça mağazalar tüketicilere özel fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Hazır giyim sektöründe, BTM'yi (Bilinçli Tüketici Mağazaları) sunan uygun fiyatlı ürünler, Türkiye genelinde 60 mağazada 21-22 Aralık tarihlerinde Türkiye genelinde 'Herkes, her çanta hediye günü' çağrısını duyurdu ve özel hediye önerileri hazırladı.

YENİ YILA GİRERKEN HER ÇANTAYA BİR HEDİYE SUNMAK İSTEDİK '

Düşük kar marjlı tüketicilere çeşitli ürünler sunduklarını belirten BTM Genel Müdürü Süleyman Yılmaz, 'Herkes sevdiklerini küçük hediyeler alarak memnun etmek istiyor. Ancak, dünyadaki ekonomik daralma hem tüketici hem de fiziksel perakende mağazalarını olumsuz etkilemiştir. BTM olarak, 7'den 70'e kadar herkesin kendileri veya sevdikleri için hediye alabilmesini sağlamayı amaçladık. 2019'un son günlerinde herkes, her çantada hediye günü olarak 2020 yılında herkese hediye alternatiflerini ilan ederek mutlu girmek istediğimizi söyledi. '

RENKLİ HEDİYE SEÇENEKLERİ

Yılın en tatlı anı Noel zamanına yaklaşıyor. Birçok insan, yeni yılın takdir edeceği ve çekeceği yeni yıl hediyeleri aramaya başladı. Sadece özel hayatınız için değil çevrenizdeki insanlar için de Noel hediyeleri ile mutlu edebilir ve beklentilerini karşılayacak bütçenin beklentilerini karşılayabilirsiniz. BTM, sürekli ihtiyaçlardan hareketle, Yeni Yıl ruhuna uygun renk ve seçeneklerde hazır giyim alternatifleri hazırladı:

Kaymakam Gündoğdu'dan kitap bağışı Kaymakam Gündoğdu'dan kitap bağışı

• Renkli tişörtü ve eşofmanlar, çocukların soğuk kış günlerinde yeni yıla daha sıcak girmesine dikkat çekerken, çocuk botları yağmur ve karlara karşı hediye alternatifleri sunuyor.

• Kadınlar için, Yeni Yıl ruhuna uygun işlemeli pantolonlar ve ısıyı sevenler için yumuşak erteleme alternatifleri göz dolduruyor. Şal ve çantalar, zarif ve tamamlayıcı bir hediye alternatifi düşünenlerin kurtarılmasına koşuyor.

• Yünlü gömlekler, balıkçı yaka kazaklar ve deri botlar erkekler için bir hediye.