Tarihin eğlence merkezi Aydın'da ziyaretçilerini bekliyor Tarihin eğlence merkezi Aydın'da ziyaretçilerini bekliyor

Aydın Elektrikçiler Elektronikçiler Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası üyeleri, Türkiye'nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan ve 1982'den bu yana anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapan Günsan Elektrik'in düzenlediği dayanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.
Efeler'deki Yahura Otel'de düzenlenen yemeğe Oda Başkanı Muhsin İnce, Aydın'ın önde gelen elektrik malzemeleri tedarikçileri ve oda üyeleri katıldı. Yemekte Günsan Elektrik, çekiliş ile oda üyelerine matkap dağıtırken, malzemelerinin tanıtımını da yaptı.


'ÜYELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ'
Yemekte konuşan Oda Başkanı Muhsin İnce, 'Oda olarak üyelerimizin anahtar priz ve elektrik aksesuarlarında ticaret yaptığı Günsan Elektrik'ten Efeler'de üyelerimizi bir araya getirmek için yemek düzenlemesini istedik. Günsan Elektrik firması da bizleri kırmadı ve güzel bir yemek organize etti. Üyelerimizin istek ve taleplerine karşılık vermek adına güzel bir gece oldu. Bu tür organizasyonlara öncülük ederek üyelerimizle sürekli beraber olmaya, onların sorun ve sıkıntılarını çözüm bulmaya ve odamızın imkanları doğrultusunda üyelerimize destek olmaya çalışacağız. Yönetim kurulu olarak yemekten dolayı Günsan Elektrik'e teşekkür ediyoruz' dedi.