Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer: "Çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz" Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı Özer: "Çiftçinin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz"
2 Nisan Otizm Farkındalık Günü´nde Didim Belediyesi Başkanlığı ve personelleri anlamlı bir çalışmaya imza attı. Didim´in en görkemli mekanı olan Apollon Tapınağı ve Didim Belediyesi personelleri, otizmin rengi olan maviye büründü.
Birleşmiş Milletler´in otizmin hızlı artışı karşısında kamuoyunun dikkatini çekmek için deklare ettiği 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü´nde, ´Otizme Mavi Işık Yak´ kampanyasının Türkiye elçisi Tohum Otizm Vakfı´nın çağrısına bir destek de Didim´den geldi. Didim´in simgesi, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan yüz binlerce yıllık Apollon Tapınağı, otizm farkındalığına destek için mavi ışık ile aydınlatıldı. Didim Belediyesi personelinin de katıldığı çalışmada, ´Otizme Mavi Işık Yak´ kapsamında personellerin mavi kıyafetler giydi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ´Farklılığımız yok, ortaklığımız çok´ diyerek ´Mavi ışık yak´ projesine destek verdi.