AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı ve Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Kadir Gecesi dolayısıyla Atatürk Kent Meydanında vatandaşlara Türk Bayrağı ve kandil simidi dağıttı.

AK Parti Efeler Gençlik Kolları'nın düzenlediği etkinliğe AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katılarak gençlere destek verdiklerini vurguladı.

Dağıtım sonrasında saatler 19.19'u gösterdiğinde İlçe Yönetimi ve Gençlik Kolları ve hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Erbil, 'Tüm hemşehrilerimizin Kadir Gecesini ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 101. Yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı'mızın tüm kahramlarını minnet ve rahmetle anıyorum. Kadir Gecesine bizleri ulaştıran Rabbimin Ramazan Bayramına da ulaştırmasını niyaz ediyorum. Zor bir zamanda göreve geldik, ülkemiz ve dünya salgınla boğuşurken, bizlerde elimizden geldiğince vatandaşlarımızla bir araya sosyal mesafeyi koruyarak geliyoruz.

Kongre Hakkında Karar Genel Merkezin

Efeler ilçe kongresi konusuna açıklık getiren Başkan Erbil 'Önümüzde Efeler İlçe Kongresi var, ne zaman olacağına genel merkezimiz karar verecek. Ama tahmin ediyoruz ki Haziran'da genel merkezimizden karar gelir Temmuz ayında da kongremizi gerçekleştiririz. Son olarak buradan tüm Efeler halkına seslenmek istiyorum, sosyal mesafeyi koruyalım, maskesiz dışarı çıkmayalım. Devletimizin uyguladığı kurallara uyalım ve hep beraber bu salgını atlatalım' dedi.

Başkan Kaplan sanayi esnafıyla buluştu Başkan Kaplan sanayi esnafıyla buluştu

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Efeler Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Adsız, ' Tüm hemşehrilerimizin Kadir Gecesini ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 101. Yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı'mızın tüm kahramlarını minnet ve rahmetle anıyorum. Kadir Gecesine bizleri ulaştıran Rabbimin Ramazan Bayramına da ulaştırmasını niyaz ediyorum.

AK Parti Efeler Gençlik Kolları Başkanlığını devraldıktan sonra ilk etkinliğimizi bugün gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize Kadir Gecesi münasebetiyle kandil simidi ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türk Bayrağı dağıttık. Saat 19.19 da tüm Türkiye de olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde İstiklal Marşımızı okuduk.' Dedi.

HİJYEN KONUSUNDA ÇOK TİTİZ DAVRANDIK

Koronavirüs nedeniyle hijyene dikkat çeken Başkan Adsız, 'Covid-19 pandemisine karşı maske, eldivenlerimizle ve sosyal mesafeye dikkat ederek gerekli hassasiyeti gösterdik. Bu süreç içinde hemşehrilerimizin dikkatli olmasını ve gerekmedikçe dışarı çıkmamalarını rica ediyorum.' İfadelerini kullandı.