Geçtiğimiz sezon genç kadrosuna rağmen Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) kalmayı başaran Aydın Yıldızspor'da A Takım Teknik Sorumlusu Samet Albayrak ile yeniden anlaşma sağlandı. Albayrak ise yeni sezonda yine aynı ekibi ile çalışacak.

HABER: RAMAZAN AYDEMİR - TFF BAL 9. Bölge 3. Grup'ta sezonu 21 puanla altıncı sırada tamamlayarak ligde kalmayı başaran Aydın Yıldızspor'da yönetim kurulu yeni sezon görüşmelerine başladı. Mavi-beyazlı yönetim kurulu, antrenörlük kariyerine kendi kulübünde başlayan ve ilk yılında takımı BAL'da tutmayı başaran Samet Albayrak ile yeni sezon öncesi görüşerek yeniden anlaşma sağladı.

ALBAYRAK EKİBİNİ DEĞİŞTİRMEDİ

2022-2023 futbol sezonunda mavi-beyazlı kulüpte yeniden görev yapacak olan genç teknik adam Albayrak ise teknik heyette değişikliğe gitmedi. Albayrak'ın yardımcılığını antrenörlüğe birlikte başladığı Barış Çetin yapacak. Kalecileri ise yine Emin Akmeşe çalıştıracak.

Trabzon'da maç sonu saha karıştı Trabzon'da maç sonu saha karıştı

'BU KULÜBÜN YENİDEN PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUZ'

Yıldızspor ile yeniden anlaştıklarını açıklayan Albayrak, 'Bu kulübün yeniden parçası olmaktan son derece mutluyuz. Bizlere bu göreve layık gören Başkanımız Kaya Özcan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda takımımızın başarısı için yine elimizden geleni yapacağız' dedi.