Kaymakam Gündoğdu'dan kitap bağışı Kaymakam Gündoğdu'dan kitap bağışı

Geçtiğimiz Ağustos ayında Aydın´a atanmasının ardından ildeki ilçelere bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Aydın Valisi Yakup Canbolat, son olarak Koçarlı´yı ziyaret ederek ilçedeki çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyarette ilçedeki 4,5 yıllık süreçte hayata geçen yatırımlara yönelik makamında bir araya geldiği Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan´dan bilgi almasının ardından teşekkür eden Vali Canbolat, Merhum Başvekil Adnan Menderes´in emaneti olan ilçedeki bu dönem gözle görülür ölçekteki yenilik ve hizmetlerin de takdire şayan olduğunu vurguladı. Koçarlı´ya teşrifleri nedeniyle Vali Canbolat´a teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Kaplan ise Cumhuriyet döneminde dünden bugüne ilçenin yetiştirdiği en müstesna isim olan Merhum Başbakan Adnan Menderes´in portresini takdim etti.

Vali Canbolat, Merhum Başvekil Menderes´in memleketi Koçarlı´nın dünden bugüne değişim ve gelişim süreçlerine yönelik makamında bilgi aldığı Belediye Başkanı Kaplan ve protokol üyeleriyle birlikte ilçenin sembol değerlerinden olan Cihanoğlu Camisi ile Cihanoğlu Kulesi´ne de ziyaret gerçekleştirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle sil baştan modernize edilerek hayata geçecek olan ilçenin simgesi Cihanoğlu Kulesi´ndeki restorasyon ve rölöve çalışmaları için Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) eliyle de her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Vali Canbolat, Koçarlı´nın önümüzdeki dönem ilin kültür ve turizm destinasyonu olarak da öne çıkacak olan ilçelerinden olduğunu vurguladı.

Aydın Valisi Canbolat´ı ilçede gerçekleştirdiği temaslarında, Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ile AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Ümit Özdemir ile yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.